Căutare Live

O iubire de-o vara! Un pui de gorila si o fetita au devenit cei mai buni prieteni

Un pui de gorila si o vizitatoare de-o schioapa au devenit cei mai buni prieteni, pret de cateva minute. E drept, separati de un geam securizat

Cine spunea ca nu e frumos sa te "maimutaresti"? Ne-a demonstrat contrariul o fetita din Statele Unite, care a captat fara mari probleme atentia unei gorile. Doua-trei "exercitii", iar relatia de prietenia s-a infiripat rapid.

Amicii de ocazie au trebuit sa se multumeasca doar cu privitul, caci toata scena s-a intamplat la o gradina zoologica. Geamul a stat in calea imbratisarilor, dar vizita micutei s-a incheiat cu un pupic. N-a fost de "adio", micuta promitand c-o sa revina la noul ei prieten.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri