Căutare Live

„Soacra mare” a apărut la nunta fiului ei îmbrăcată într-o rochie de mireasă: „Femeie, ce-a fost în capul tău?!”

Soacra mare a devenit atracția principală la nunta fiului ei. Invitaților nu le-a venit să creadă că femeia a ales să poarte o asemenea rochie!

Soacra mare a devenit atracția principală la nunta fiului ei. Invitaților nu le-a venit să creadă că femeia a ales să poarte o asemenea rochie!

Se spune că mamele de băieți nu sunt tocmai fericite atunci când fiii lor se căsătoresc. O soacră mare a apărut la nunta fiului ei îmbrăcată într-o rochie albă, ce semăna foarte mult cu cea purtată de...mireasă!

După ce imaginile de la eveniment au ajuns pe Facebook, s-au viralizat imediat. Oamenii nu au apreciat deloc alegerea vestimentară, criticând-o aspru pe femeia care, cred ei, a vrut să o rănească pe mireasă.

„Aceasta este mătușa soțului meu, la nunta fiului ei. Femeie, ce-a fost în capul tău?”. În doar câteva ore, postarea a strâns peste două mii de share-uri.

„E penibilă, cerșește atenție!”, au scris oamenii. Alții, cu simțul umorului, au spus că, de fapt, soacra mare arată mult mai bine decât mireasa și ar fi trebuit să îi ia locul în toate fotografiile de nuntă.

Veridicitatea poveștii a fost pusă la îndoială, fiind destul de greu de crezut că o mamă ar vrea să strice nunta propriului copil.

„Satul Alzheimer”, locul în care pacienții nu sunt ținuți în saloane, iar medicii nu poartă halat! Proiectul, unic în Ro... Cum scapi în 30 de secunde de urmele de pe pantofi! Încălțările arată ca noi!...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x