Antena Căutare

O mamă a dat cu vopsea neagră pe podea, dar apoi a decis să facă o transformare de zile mari! Cum arată acum baia!

O mamă a decis să facă puțină ordine și curățenie în baia casei sale, de care se cam plictisise. A dat vopsea neagră pe jos și apoi a decis să facă o transformare de zile mari!

O mamă a decis să facă puțină ordine și curățenie în baia casei sale, de care se cam plictisise. A dat vopsea neagră pe jos și apoi a decis să facă o transformare de zile mari!

Susanna Gaines a reușit să facă senzație pe internet după ce și-a transformat baia dintr-una banală într-un adevărat paradis pe care și l-ar dori oricine.

A avut nevoie de niște vopsea neagră, cu care a acoperit toată podeaua din baie.

Bineînțeles că nu s-a oprit aici, fiindcă totul avea un aer mult prea anost. Apoi, folosind șabloane speciale și vopsea albă, femeia a desenat niște modele surprinzătoare.

Părinții au încremenit atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat o profesoară de la clasa a IV-a! Imaginile sunt deja virale

Nu și-a schimbat gresia din baie, ci doar a folosit un truc ieftin prin care a putut să schimbe aspectul uneia dintre încăperile casei.

Așa cum era de așteptat,fotografiile cu isprava au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea!

Nu a fost deloc greu, dar cu siguranță rezultatul este unul spectaculos și baia arată acum de parcă s-au investit bani mulți pentru transformarea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinții au încremenit atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat o profesoară de la clasa a IV-a! Imaginile sunt deja virale... VIDEO! Povestea tulburătoare a fetei-șarpe: „Pielea îmi cade la 45 de zile și îmi apare alta, la fel de odioasă. Nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x