„Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor!” O mamă cere ajutor străinilor, pentru a-și salva băiețelul: „Vă rog, altceva nu știu ce să fac”

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Acum 14 ani, un bebeluș neobișnuit venea pe lume. Când l-au văzut prima oară, părinții lui au izbucnit în lacrimi, dar nu de fericire. Micuțul suferea de o boală genetică rară, ce îi atacă pilea. Medicii le-au spus să se aștepte ca băiețelul să nu trăiască prea mult.

Copilăria lui a fost marcată de suferință. Rănile îi acoperă aproape tot corpul. Majoritatea sunt infectate. Nu poate merge, fiind blocat într-un scaun cu rotile.

Pe 21 septembrie, Rhys, din Manchester, Marea Britanie, va împlini 14 ani, dar mama lui este disperată. Femeia spune că, în ultimele luni, boala l-a doborât.

„Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?”, a spus mama lui Rhys.

Femeia a lansat un apel către toți cei care citesc povestea băiatului: să-i trimită câteva gânduri bune, de ziua lui de naștere.

„Oamenii i-au mai scris în trecut, de Crăciun. A deschis plicurile cu atâta bucurie...au fost câteva sute. Îl vedeam cum i se lumina chipul, cu fiecare cuvânt pe care îl citea. Vă rog, altceva nu știu ce să fac! E un copilaș atât de bun și de vesel, în mod normal. Doar că, din cauza durerii constante, nu mai are putere să lupte, s-a dat bătut. Știu că suferă, dar nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a adăugat femeia.

Cine vrea să îi scrie un mesaj de încurajare lui Rhys, o poate face la adresa: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD, Marea Britanie.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri