Antena Căutare

„Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor!” O mamă cere ajutor străinilor, pentru a-și salva băiețelul: „Vă rog, altceva nu știu ce să fac”

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Acum 14 ani, un bebeluș neobișnuit venea pe lume. Când l-au văzut prima oară, părinții lui au izbucnit în lacrimi, dar nu de fericire. Micuțul suferea de o boală genetică rară, ce îi atacă pilea. Medicii le-au spus să se aștepte ca băiețelul să nu trăiască prea mult.

Copilăria lui a fost marcată de suferință. Rănile îi acoperă aproape tot corpul. Majoritatea sunt infectate. Nu poate merge, fiind blocat într-un scaun cu rotile.

Pe 21 septembrie, Rhys, din Manchester, Marea Britanie, va împlini 14 ani, dar mama lui este disperată. Femeia spune că, în ultimele luni, boala l-a doborât.

„Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?”, a spus mama lui Rhys.

Femeia a lansat un apel către toți cei care citesc povestea băiatului: să-i trimită câteva gânduri bune, de ziua lui de naștere.

„Oamenii i-au mai scris în trecut, de Crăciun. A deschis plicurile cu atâta bucurie...au fost câteva sute. Îl vedeam cum i se lumina chipul, cu fiecare cuvânt pe care îl citea. Vă rog, altceva nu știu ce să fac! E un copilaș atât de bun și de vesel, în mod normal. Doar că, din cauza durerii constante, nu mai are putere să lupte, s-a dat bătut. Știu că suferă, dar nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a adăugat femeia.

Cine vrea să îi scrie un mesaj de încurajare lui Rhys, o poate face la adresa: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD, Marea Britanie.

Ce i-a șoptit o mireasă mirelui, în fața altarului. Bărbatului nu i-a venit să creadă: „Tu ești normală la cap?”... Ea în rochie de mireasă, el în costum de ginere. Au murit împreună, la doar câteva minute după ce și-au jurat dragoste e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x