Antena Căutare

„Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor!” O mamă cere ajutor străinilor, pentru a-și salva băiețelul: „Vă rog, altceva nu știu ce să fac”

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Pe 21 septembrie va împlini 14 ani, dar nu mai vrea să trăiască. Pentru acest copil, viața nu a însemnat altceva decât suferință. O boală genetică rară i-a acoperit pielea de răni cumplite, ce nu se vindecă vreodată. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca „un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai”. Disperată, mama lui ne cere să facem acest mic gest pentru fiul ei, să-i dovedim că viața merită trăită!

Acum 14 ani, un bebeluș neobișnuit venea pe lume. Când l-au văzut prima oară, părinții lui au izbucnit în lacrimi, dar nu de fericire. Micuțul suferea de o boală genetică rară, ce îi atacă pilea. Medicii le-au spus să se aștepte ca băiețelul să nu trăiască prea mult.

Copilăria lui a fost marcată de suferință. Rănile îi acoperă aproape tot corpul. Majoritatea sunt infectate. Nu poate merge, fiind blocat într-un scaun cu rotile.

Pe 21 septembrie, Rhys, din Manchester, Marea Britanie, va împlini 14 ani, dar mama lui este disperată. Femeia spune că, în ultimele luni, boala l-a doborât.

„Mi-a spus că nu mai rezistă. Că durerea este prea mare. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca un fluture să-l ia și să-l ducă în Rai. Ce mai pot să fac, ca mamă, în situația asta?”, a spus mama lui Rhys.

Femeia a lansat un apel către toți cei care citesc povestea băiatului: să-i trimită câteva gânduri bune, de ziua lui de naștere.

„Oamenii i-au mai scris în trecut, de Crăciun. A deschis plicurile cu atâta bucurie...au fost câteva sute. Îl vedeam cum i se lumina chipul, cu fiecare cuvânt pe care îl citea. Vă rog, altceva nu știu ce să fac! E un copilaș atât de bun și de vesel, în mod normal. Doar că, din cauza durerii constante, nu mai are putere să lupte, s-a dat bătut. Știu că suferă, dar nu pot să îmi imaginez viața fără el”, a adăugat femeia.

Cine vrea să îi scrie un mesaj de încurajare lui Rhys, o poate face la adresa: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD, Marea Britanie.

Ce i-a șoptit o mireasă mirelui, în fața altarului. Bărbatului nu i-a venit să creadă: „Tu ești normală la cap?”... Ea în rochie de mireasă, el în costum de ginere. Au murit împreună, la doar câteva minute după ce și-au jurat dragoste e...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x