Antena Căutare

O mamă cere sfaturi pe internet despre cum să îi spună fiicei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl ei. Cum s-a ajuns aici

O mamă disperată a cerut părerea oamenilor de pe internet, după ce nu a descoperit singură o modalitate prin care să îi spună fetei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl. Află din rândurile de mai jos cum s-a ajuns aici!

O mamă cere sfaturi pe internet despre cum să îi spună fiicei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl ei. Cum s-a ajuns aici Galerie
O mamă cere sfaturi pe internet despre cum să îi spună fiicei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl ei. Cum s-a ajuns aici | Shutterstock

Femeia, care nu a vrut să își dezvăluie identitatea pe internet, a explicat că ea și soțul ei și-au dorit foarte tare să aibă copii împreună, mai ales că bărbatul avea deja doi copii dintr-o relație anterioară.

Numai că, soțul suferise, în urmă cu câțiva ani, o vasectomie, ceea ce i-a făcut să apeleze la o altă soluție pentru ca ea să rămână însărcinată. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Care a fost primul: oul sau găina? Răspunsul oamenilor de știință care a creat controverse

O mamă cere ajutorul pe internet, după ce nu a reușit de una singură să îi spună propriei fete că fratele ei este, de fapt, tatăl ei

În povestea pe care a împărtășit-o cu oamenii de pe internet, femeia a explicat că ea și soțul ei nu au dorit să folosească o bancă de spermă, așa că l-au rugat pe fiul bărbatului să fie donator, potrivit dailymail.co.uk.

„Am considerat că a fost cea mai bună decizie. În acest fel, copilul nostru avea genele soțului meu și cunoșteam și istoricul donatorului. El a fost de acord să ne ajute. Fiica noastră are acum 30 de ani și nu știu cum să îi spun că tatăl ei este, de fapt, bunicul ei, iar fratele ei este, de fapt, tatăl ei.”, a scris mama, citată de sursa menționată mai sus.

În continuare, femeia a precizat: „Eu și soțul meu suntem neliniștiți, confuzi și îngrijorați că trebuie să-i spunem. Acest lucru este greu și pentru soțul meu, întrucât el își dorește ca fiica noastră să știe că el va rămâne în continuare tatăl ei.”

Citește și: Se relaxau la piscină, când au fost nevoiți să fugă pentru viața lor. Ce i-a atacat din senin pe doi tineri

Ce sfaturi a primit pe internet mama disperată

Lori Gottlieb, un psihoterapeut calificat, a reacționat la mesajul disperat al mamei de pe internet și i-a explicat că fiica ei va trebui să se confrunte cu două adevăruri:

„În primul rând, tânăra trebuie să afle cine este tatăl ei biologic, iar, în al doilea rând, trebuie să se confrunte cu realitatea că a trăit într-o minciună în toți acești ani.”, a spus femeia, citată de dailymail.co.uk.

Gottlieb a continuat prin a-i oferi și câteva sfaturi despre cum ar putea să abordeze un subiect atât de delicat. Aceasta a îndemnat-o pe femeie să își asume întreaga responsabilitate că nu i-a spus până acum și să nu mai caute scuze.

Pe urmă, psihoterapeutul i-a mai recomandat să acorde prioritate sentimentelor fiicei sale, dar să îl includă și pe fratele ei, în cazul în care nici acesta nu știe, potrivit sursei citate mai sus.

Care a fost primul: oul sau găina? Răspunsul oamenilor de știință care a creat controverse... Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cum se calculează cifra de destin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x