Antena Căutare

O mamă paralizată coborât munții pe corzi, în scaun cu rotile, cot la cot cu băiețelul ei. GALERIA FOTO care te va emoționa până la lacrimi și povestea din spatele ei!

„Dragostea de mamă mută și munții din loc!”, spune o vorbă din popor. Cu toate că nu ne îndoim de acest lucru, iar fiecare mamă își iubește necondiționat puiul, câteodată dovezile iubirii materne ne lasă pur și simplu fără grai.

„Dragostea de mamă mută și munții din loc!”, spune o vorbă din popor. Cu toate că nu ne îndoim de acest lucru, iar fiecare mamă își iubește necondiționat puiul, câteodată dovezile iubirii materne ne lasă pur și simplu fără grai.

Altfel cum am putea să „calificăm” gestul impresionant al unei australience care a ales să îi fie părtașă fiului ei de opt anișori în orice aventură, în ciuda dizabilității motorii de care suferă. La 43 de ani, Sarah Jane Staszak, a coborât în rapel alături de fiul ei pe care îl crește singură.

Povestea unei „operații aparent de rutină”

Femeia nu a avut nevoie doar de mult curaj, adrenalină și dragoste pentru a face acest lucru, ci de o întreagă echipă care a făcut posibilă „minunea”. Din păcate, în 2013, Sarah a fost imobilizată într-un scaun cu rotile, în urma unei operații aparent simple la coloana vertebrale, din cauza unui disc deplasat.

Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie o operație de rutină s-a dovedit a fi cel mai mare coșmar pentru femeia care era mama unui copil de doar patru anișori. Din acel moment, Sarah și-a pierdut mobilitatea picioarelor. Vestea cruntă din partea medicilor a fost cu atât mai cruntă, cu cât femeia era instructor de alpinism, specializată pe coborârile în rapel de pe crestele Munților Albaștri din Australia.

O aventură de neegalat și o dovadă de dragoste

La patru ani de atunci, o asociație care ajută persoanele cu dizabilități din Australia a decis să facă imposibilul, posibil. Doi fotografi, Karen Alsop și Ben Von Wong, au imortalizat aventura celor doi: mamă și fiu, alți câțiva membrii din echipă s-au asigurat că protagoniștii vor fi în afara oricărui pericol. Ce a ieșit?

Un album foto impresionant, un vis devenit posibil, amintiri care nu pot fi egalate și o dovadă necondiționată de dragoste! În plus, femeia le-a spus jurnaliștilor că aventura era pe lista ei de dorințe, înainte de operație.

Photo Credits: Courtney Holmes/ Karen Alsop/ Ben Von Wong

Text: metro.co.uk/ Daily Mail

Are cel mai tare job din lume! Duce o viaţă de lux din postările de pe Instagram... Fotografia anului? O maimuțică își plânge puiul pe care-l crede mort, lovit de o mașină. ”O oră n-am putut respira!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x