Antena Căutare

O mamă și-a pozat copiii în parc, dar când a privit mai atent s-a îngrozit. Ce detaliu apărea, de fapt, în spatele lor

O femeie și-a pozat copiii în timp ce urcau într-un copac, însă abia mai târziu a observat un detaliu înfricoșător. Ce a apărut în imagine, chiar în spatele copiilor.

O femeie și-a pozat copiii în timp ce urcau într-un copac, însă abia mai târziu a observat un detaliu înfricoșător | Shutterstock

Lucrurile au luat o întorsătură înfricoșătoare pentru o familie care pur și simplu de bicura de un picnic. Cu toate acestea, un detaliu îngrozitor a apărut într-una dintre fotografiile realizare în acea zi.

Scena înfricoșătoare s-a desfășurat după ce mama Laura Watson, din Regatul Unit, și-a dus fiica, Charlotte, fiul, Dyrin, și pe vărul lor, Jack, la Plessey Woods Country Park din Northumberland. Familia s-a bucurat de un picnic, copiii s-au distrat jucându-se unul cu celălalt și la un moment dat, au hotărât să se urce într-un copac.

Laura a vrut să imortalizeze momentul, dar abia când s-a uitat înapoi la fotografii a observat ceva complet neobișnuit.

Citește și: O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării

Articolul continuă după reclamă

Ce a descoperit femeia în imaginea cu copiii ei în parc. Fotografia i-a dat fiori

Femeia, care lucra ca recepționer la un centru medical, a fost atrasă de o fotografie, în mod special. În respectiva imagine se poate observa Charlotte care stă întinsă de-a lungul ramurii unui copac, în timp ce Byrin stătea la baza acestuia, relatează unilad.com.

Deși aceasta credea că cei doi copii sunt singurele persoane din fotografi, când s-a uitat mai atent, aceasta a văzut un al treilea chip, care părea să aparțină unui băiețel care stătea chiar în spatele lui Byrin.

„Este foarte neobișnuit și toată lumea s-a speriat”, a spus Laura despre fotografie.

„Eu și fiica mea nu am putut nici măcar să dormim noaptea trecută pentru că eram atât de speriate”, a mai adăugat.

Mămica a ținut să precizeze că deși întotdeauna a fost sceptică în ceea ce privește experiențele paranormale, fotografia din parc a făcut-o să se gândească de două ori. Chiar a recunoscut că i-a fost teamă că „ceva” i-ar fi putut să îi urmărească până acasă după ce și-a făcut apariția în fotografie.

„Soțul meu lucrează în ture de noapte, iar eu eram singură și mă gândeam „Doamne”. Am fost îngrozită în cazul în care ceva ne-ar fi urmărit pe drumul de întoarcere”, a spus ea.

„Am avut oameni de pe Facebook-ul nostru care au spus că îmi vor trimite rugăciuni. Nu am crezut în așa ceva până când nu am văzut cu ochii mei”, a povestit mămica îngrijorată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!

După ce Laura a distribuit fotografia, a primit o mulțime de mesaje de la oameni cu speculații despre persoana care ar putea aparține chipul din fotografie. Dar părerile din mediul online au îngrijorat-o mult mai tare.

Unii chiar au sugerat că spiritul ar putea aparține unui băiat care s-a înecat în pădure cu ani în urmă.

Alți internauți au mers atât de departe încât au întrebat-o pe Laura dacă cumva băiatul ei a mai avut un frate geamăn care să se fi stins din viață, dar aceasta a negat.

O tânără a mers la salon ca să își pună unghii cu gel, dar în scurt timp a trăit un adevărat coșmar. Ce i s-a întâmplat... A absolvit Medicina la 70 de ani. Ce poveste de viață are bărbatul care inițial a fost confundat cu un profesor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x