Antena Căutare

O mamă a dezvăluit că își crește fetița ca să devină vrăjitoare. Ce face femeia, pentru ca cea mică să ajungă ghicitoare

O femeie a reușit să stârnească numeroase reacții în mediul online atunci când a anunțat că își crește fetița ca să devină vrăjitoare. Mulți au dorit să afle ce implică acest lucru.

colaj foto cu bel si fetita ei, crescuta sa devina vrajitoare si poza cu carti de tarot si cupe Galerie
Femeia a explicat cum o crește pe cea mică, pentru ca ea să devină vrăjitoare | sursa foto: Profimedia

O mamă a stârnit un val uriaș de uimire și curiozitate atunci când a dezvăluit faptul că a decis să își crească fetița ca să devină vrăjitoare. Doamna a răspuns întrebărilor curioșilor și a explicat în ce constă această educație, de fapt. Unii au criticat-o, în timp ce alții au părut fascinați de cele descoperite.

O mamă a dezvăluit faptul că a decis să își crească fetița pentru a deveni vrăjitoare. Ce face femeia, pentru ca cea mică să ajungă ghicitoare

Aceasta este neobișnuita confesiune pe care a făcut-o o femeie pe nume Bel, în vârstă de 39 de ani, din New South Wales (Australia). Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că femeie se descrie ea însăși ca fiind vrăjitoare. Doamna susține faptul că este conectată spirituală și că trăiește în armonie deplină cu natura, cu anotimpurile și cu toate elementele, lucruri pe care și le dorește și pentru fiica ei, pe nume Aura.

Citește și: O englezoaică s-a mutat în România pentru a scăpa de fantoma fostului soț. A apelat la ajutorul unei cunoscute vrăjitoare

Articolul continuă după reclamă

Bel insistă că ideea de vrăjitoare nu are legătură cu pălării cu vârf ascuțit și cu mături zburătoare, așa cum vede toată lumea în filme sau de Halloween. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit faptul că fiica ei adoră să se joace cu pachetul de cărți de tarot și cu alte lucruri de prezis și ghicit viitorul. Bel susține că în fiecare lună este ajutată de fiica ei să curețe diferitele cristale de tot felul de energii negative, atunci când este lună plină.

„Să fii vrăjitoare înseamnă să ai o minte deschisă și să știi că în viață și în natură lucrurile înseamnă mult mai mult decât cee ace vede ochiul. Nu este așa cum crede lumea, ca în poveștile de adormit copiii. Totuși, nu m-ar deranja să trăiesc într-o micuță colibă în pădure, înconjurată de animale”, a glumit australianca, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Cupă, Pumnal sau Coroană? Horoscopul ţigănesc spune tot despre tine

Atunci când a fost întrebată de ce își crește fetița să devină o vrăjitoare, femeia a spus că totul vine natural: „Cred că cei mici se nasc cu o intuiție ieșită din comun și cu o sensibilitate aparte, sunt sensibili la energii și sunt ființe extrem de spirituale”.

„Modul în care arată și este lumea acum arată faptul că în mod sigur avem nevoie să avem mai mulți copii capabili să își asculte intuiția și latura spiritual. Eu și fetița mea petrecem mult timp afară, în natură, conectându-ne la natură. Aura alege mereu din cărțile de tarot, îi place să încerce lucruri, să facă poțiuni, să strânge pietre, flori și tot felul de lucruri”, a mai explicat mama care a ales să își crească fetița pentru a deveni vrăjitoare.

Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi, dar a descoperit o adevărată comoară atunci când făcea curat în el. Peste ce a d... Ce a putut să facă o soacră, chiar când nora ei îi năștea nepoțelul. Chiar nora acesteia a dezvăluit totul și mulți au f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x