Antena Căutare

O mare înșelătorie FACE RAVAGII printre ROMÂNI. Oamenii sunt sfătuiți SĂ NU deschidă Whatsapp atunci când primesc acest mesaj!

Românii sunt ținta unei escrocherii care se folosește de brandul McDonalds. Prin aplicația de mesagerie WhatsApp a fost lansată un nou tip de înșelătorie prin care s-ar acorda cupoane promoționale de 75 de lei pentru a cumpăra produse în lanțul de restaurante McDonalds.

„O nouă campanie de tip #scam, aceeași metodă folosită de infractorii cibernetici. Aceștia au copiat elemente din identitatea vizuală a McDonald’s Romania și oferă ‘vouchere’ de 75 de RON clienților. Pentru a primi ‘premiul’ trebuie să distribui mesajul ‘promoțional’ prin aplicația WhatsApp către 30 de prieteni. REȚINEȚI faptul că astfel de concursuri/promoții trebuie să se regăsească inclusiv pe canalele oficiale ale companiei (site, social media), ceea ce nu se întâmplă nici în acest caz! #CERT #cybersecurity”, au avertizat specialiştii CERT-RO.

O femeie a decis să meargă la biserică, dar pe drum i s-a întâmplat o minune dumnezeiască!... Ileana Lazariuc într-o fotografie rară, alături de mama sa! „Tu și mama ta sunteți două frumuseți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x