O mască „Darth Vader” rară, ochelari „Harry Potter” şi costume purtate de Winslet şi DiCaprio în „Titanic”, scoase la licitaţie

O mască „Darth Vader” rară, o pereche de ochelari „Harry Potter” şi două costume purtate de Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio în „Titanic” vor fi scoase la licitaţie luna aceasta.

O mască „Darth Vader” rară, o pereche de ochelari „Harry Potter” şi două costume purtate de Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio în „Titanic” vor fi scoase la licitaţie luna aceasta.

Cu valoare estimată între 250.000 şi 450.000 de dolari, masca - scoasă la vânzare alături de o cască - ar putea fi vândută pentru una dintre cele mai mari sume plătite vreodată pentru obiecte „Star Wars”, potrivit Reuters.

Casa de licitaţii Profiles in History a precizat că masca a fost purtată de actorul britanic David Prowse în „The Empire Strikes Back”.

Până acum, cel mai valoros obiect de colecţie „Star Wars” este camera de 35mm folosită de regizorul George Lucas pentru a filma primul lungmetraj „Star Wars”, lansat în 1977. Ea a fost vândută în 2011 pentru 625.000 de dolari, în Beverly Hills.

O pereche de ochelari cu rame rotunde, purtată de Daniel Radcliffe în primul „Harry Potter”, apărut în 2001, este aşteptată să fie vândută pentru 30.000 de dolari.

Modulul lunar al lui Sean Connery din filmul „Diamonds are Forever” (1971), parte din franciza „James Bond”, este estimat la 600.000 de dolari.

Un costum purtat de dublura lui Judy Garland în „Wizard of Oz” (1939) este estimat să fie vândut pentru o sumă cuprinsă între 350.000 şi 500.000 de dolari.

Între cele 940 de loturi din licitaţie se numără obiecte din filmele „Alien”, „King Kong”, „Star Trek” şi „Moonraker”.

Licitaţia va avea loc pe 25 şi 26 septembrie şi este aşteptat ca totalul vânzărilor să fie de 10 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri