Antena Căutare

O mască „Darth Vader” rară, ochelari „Harry Potter” şi costume purtate de Winslet şi DiCaprio în „Titanic”, scoase la licitaţie

O mască „Darth Vader” rară, o pereche de ochelari „Harry Potter” şi două costume purtate de Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio în „Titanic” vor fi scoase la licitaţie luna aceasta.

O mască „Darth Vader” rară, o pereche de ochelari „Harry Potter” şi două costume purtate de Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio în „Titanic” vor fi scoase la licitaţie luna aceasta.

Cu valoare estimată între 250.000 şi 450.000 de dolari, masca - scoasă la vânzare alături de o cască - ar putea fi vândută pentru una dintre cele mai mari sume plătite vreodată pentru obiecte „Star Wars”, potrivit Reuters.

Casa de licitaţii Profiles in History a precizat că masca a fost purtată de actorul britanic David Prowse în „The Empire Strikes Back”.

Până acum, cel mai valoros obiect de colecţie „Star Wars” este camera de 35mm folosită de regizorul George Lucas pentru a filma primul lungmetraj „Star Wars”, lansat în 1977. Ea a fost vândută în 2011 pentru 625.000 de dolari, în Beverly Hills.

O pereche de ochelari cu rame rotunde, purtată de Daniel Radcliffe în primul „Harry Potter”, apărut în 2001, este aşteptată să fie vândută pentru 30.000 de dolari.

Modulul lunar al lui Sean Connery din filmul „Diamonds are Forever” (1971), parte din franciza „James Bond”, este estimat la 600.000 de dolari.

Un costum purtat de dublura lui Judy Garland în „Wizard of Oz” (1939) este estimat să fie vândut pentru o sumă cuprinsă între 350.000 şi 500.000 de dolari.

Între cele 940 de loturi din licitaţie se numără obiecte din filmele „Alien”, „King Kong”, „Star Trek” şi „Moonraker”.

Licitaţia va avea loc pe 25 şi 26 septembrie şi este aşteptat ca totalul vânzărilor să fie de 10 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Nimic n-a putut să-i stea în cale! O fetiță de nouă ani, primul model cu ambele picioare amputate! Tatăl fetei, după ce ... Sute de urme de paşi de neanderthalieni datând de acum 80.000 de ani, descoperite pe o plajă normandă...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x