Antena Căutare

O minge misterioasă a apărut pe o plajă din Japonia. Ce s-a descoperit despre ea

O minge misterioasă a stârnit speculații după ce a apărut dintr-o dată pe o plajă din Japonia. Ce au descoperit specialiștii despre ea.

colaj foto minge misterioasă pe o plajă din Japonia Galerie
O minge misterioasă a stârnit speculații după ce a apărut dintr-o dată pe o plajă din Japonia. Ce au descoperit specialiștii despre ea. | Captură Youtube The Guardian

O minge misterioasă cu un diametru de aproximativ un metru și jumătate a apărut pe o plajă din Japonia. Poliția și locuitorii dintr-un oraș japonez de coastă au fost uimiți de o minge mare de fier care a apărut pe o plajă locală. Oamenii legii care au ajuns la fața locului au inspectat mingea de culoare maro-portocalie, după ce o localnică a văzut-o la doar câțiva metri de țărm.

Un localnic care aleargă în mod regulat pe plajă a spus că nu înțelege de ce mingea a ajuns brusc în centrul atenției.

Citește și: Un nor spectaculos care a creat iluzia unui OZN și-a făcut apariția pe cerul din Turcia. Care e explicația meteorologilor

„Este acolo de o lună. Am încercat să o împing, dar nu s-a clintit”, a declarat el pentru postul public de televiziune.

Ce au descoperit experții despre mingea care misterioasă de pe plajă

Autoritățile locale au recunoscut că nu au nicio idee despre ce ar putea fi vorba. Însă ce știu cu certitudine este că acea bilă nu este explozibilă și după ce a fost analizată de experți cu raze X și-au dat seama că acest obiect este gol înăuntru, scrie The Guardian.

De asemenea, a fost înlăturată și supoziția că această bilă ar avea vreo legătură cu vreo operațiune de spionaj din partea Coreei de Nord sau a Chinei. Un localnic care aleargă regulat pe plajă a spus că nu înțelege de ce mingea a devenit brusc centrul atenției.

„A fost acolo timp de o lună", a declarat el pentru postul public NHK. „Am încercat să-l împing, dar nu s-a clintit”, a mai spus el.

Citește și: Moneda care te poate îmbogăți imediat, dacă o ai acasă. Cu cât a ajuns să o vândă un român pe Internet

La un moment dat, poliția a blocat perimetrul pe o rază de 200 de metri în jurul mingii, în timp ce experții au încercat, fără succes, să rezolve misterul minții apărute din senin.

Au existat sugestii că seamănă cu ceva din populara serie manga Dragon Ball, în timp ce alții au crezut că a fost un OZN care a căzut din cer.

Imaginile televizate ale obiectului au provocat speculații pe rețelele de socializare, mai ales că în urmă cu puțin timp Japonia a declarat că „suspectează puternic” că mai multe baloane de spionaj chineze au fost văzute pe teritoriul său în ultimii ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A ațipit cu lentilele de contact la ochi, dar ce a urmat e greu de imaginat. Gestul aparent inofensiv l-a costat pe viaț... Dispozitivul care imită sărutul, în mod real, a fost lansat. Care este prețul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x