Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

O nouă distracţie pe pârtiile de la munte. Cum arată trotineta de zăpadă, senzația acestui sezon

Turiştii care ajung în Poiana Braşov nu se plictisesc niciodată! Mai ales că există variante de distracţie şi pentru cine nu ştie să schieze ori să se dea cu placa. De câteva zile, acolo a apărut un sport inedit şi unic în ţară. Trotineta pentru zăpadă. O combinaţie între snowboard şi trotineta electrică. Copiii au fost primii care au încercat şi care nu s-au mai dezlipit de ea.

În Poiana Braşov, pârtiile sunt pline de turişti şi de copii. Unii se dau cu schiurile, alţii cu săniile ori cu placa. Iar cei mai curajoşi au încercat şi trotineta. Un sport inedit şi unic în ţară. Trotineta se poate manevra uşor din ghidon, iar placa este asemănătoare unui snowboard.

În multă staţiuni din străinătate, trotinetele pentru zăpadă sunt frecvent utilizate de iubitorii sporturilor de iarnă. La noi în ţară, au apărut pe pârtii doar de câteva zile. Şi au prins bine.

Câteva ore cu trotineta au fost suficiente pentru ca turiştii să nu mai reunţe la ele.Trotinetele nu pot fi folosite pe pârtiile amenajate pentru schi. Ci doar la baza pârtiei. O oră pe o astfel de trotinetă costă 20 de lei. Cine vrea să o închirieze toată ziua plăteşte 60 de lei.

Recomandari