Antena Căutare

O nouă ipoteză EXPLODEAZĂ în mediul online. Teoria unei tragedii anunțate!

În mediul virtual au început să circule mai multe imagini cu posibile discuții purtate înainte de producerea incendiului de la Clubul Colectiv

În mediul virtual au început să circule mai multe imagini cu posibile discuții purtate înainte de producerea incendiului de la Clubul Colectiv.

Potrivit celor care le-au postat, nenorocirea de vineri seara ar fi fost regizată de niște minți bolnave. Cei care susțin această teorie a conspirației au postat mai multe frânturi din dialogurile purtate între cei care au renunțat să meargă în club și cei care au fost de neînduplecat.

Așa cum se poate observa, cei care au propagat aceste știri pe internet susțin că totul a fost planificat, iar unii dintre cei prezenți au fost anunțați să părăsească locația pentru că ceva grav se va petrece.

Ai un model vechi de Nokia? Iată unde îl poţi VINDE cu 4.000 de RON... FOTO ULUITOR! Ea este femeia cu OCHI DE GĂINĂ!...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x