Antena Căutare

O nouă meserie: Magicianul. Povestea celor șapte cărți norocoase

Sâmbătă seara. Un loc retras. Un cocktail. Lume liniștită, muzică bună. La un moment dat, un tip îmbrăcat în negru, cu o freză "răvățită" și multe tatuaje, apare la bar


Sâmbătă seara. Un loc retras. Un cocktail. Lume liniștită, muzică bună. La un moment dat, un tip îmbrăcat în negru, cu o freză "răvășită" și multe tatuaje, apare la bar. Scoate un pachet de cărți.

Lumea se uită atentă la el. Și, în mai puțin de un minut, toți sunt strânși împrejurul său. Cu o lejeritate debordantă face câteva trucuri, ghicește cărțile, e atent la fiecare reacție a publicului său. Apoi, ia un telefon și alte "ghidușenii" ies la iveală, ce smulg zâmbete, iar cei prezenți se uită uimiți la el. În total, jumătate de oră de magie.

Își strânge tacticos cărțile și nu vrea "să dea nimic din casă". Dar are o poveste, ca fiecare dintre noi. Spune ceva... A început să practice "meseria" de magician trișând la cărți, acum doi ani și jumătate, iar acum are 27. Este actor, iar la 12.00, atunci când termină programul la Teatru, se pune cu... "burta pe cărți". Învață de la profesioniști și câte opt ore pe zi.

De câștiguri, mai nimic. Evaziv. Își execută numerele în baruri, corporate, la evenimente și chiar și la nunți. Un venit deloc stabil. Pot fi 2.000 de euro pe lună sau 200. Însă, vrea să ajungă departe, să facă treabă din asta. Iar pasiunea și-a transpus-o și pe corp. Are tatuate pe mâna stângă șapte cărți, iar pe dreapta, un număr, șapte. Dar roman. Curiozitate. De ce? E cifra lui norocoasă.

În rest, Cristian Pestrițu, din Râmnicu Sărat, a încercat să-și facă o imagine de bad boy. Teneși, tricou, sacou. Dacă se poate... în nonculori. Și încheie, frumos, râzând: "Nu mă consider magician, pentru că a fi magician înseamnă sa faci și stage și de toate... sunt doar sleight of hand artist și imi plac pozele black/white."

Cu toate astea, e un magician desăvârșit...

Nichita Stănescu ar fi împlinit 81 de ani! Cea din urmă poveste de dragoste a poetului... România, pământul de aur: Clipul emoţionant cu care un francez ne face ţara cunoscută în lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x