Căutare Live

O nouă monedă cu regele Ferdinand I și regina Maria va intra în circulație

Banca Națională a României pune în circulație din 28 noiembrie o monedă care îi prezintă pe Regele Ferdinand I și Regina Maria vizitând trupele române pe front.

Banca Națională a României pune în circulație din 28 noiembrie o monedă care îi prezintă pe Regele Ferdinand I și Regina Maria vizitând trupele române pe front.

Moneda este din alamă cu inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „50 BANI”, stema României și anul de emisiune „2019”. Reversul prezintă portretul reginei Maria și inscripția în arc de cerc ,,REGINA MARIA”.

Vor fi lansate două monede, una din aur și una din alamă. Cea din aur se va vinde cu cu 9.550 lei, iar cea din alamă cu 9,5 lei.

Aversul monedei din aur îi prezintă pe regele Ferdinand I și regina Maria vizitând trupele române pe front. Inscripția este în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „500 LEI”, stema României și anul de emisiune „2019”.

Aversul monedei din alamă pentru colecționare îi prezintă pe regele Ferdinand I și regina Maria vizitând trupele române pe front. Inscripția este în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „50 BANI”, stema României, anul de emisiune „2019” și litera „N” într-un cerc, ca semn distinctiv al piesei pentru colecționare.

Punerea în circulație a monedelor, cu tema Desăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria, se va face prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanța, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României.

Are 54 de ani, dar este cerută în căsătorie de tineri de 20 de ani! Care este secretul ei. „E o nebunie!” - Foto... Și-a părăsit soția pentru că nu se mai epila, iar acum regretă! Mesajul cutremurător al unui bărbat influențat de aparen...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri