Antena Căutare

O noua panorama a Londrei depaseste recordul mondial

Desi nu este prima panorama asupra careia atragem atentia, nimic nu se cumpara cu o panorama care a depasit recordul mondial la capitolul dimensiune si complexitate.

Este incredibila calitatea la care pot captura imagini cateva aparate foto in momentul in care sunt integrate intr-o instalatie cu scopul de a crea o panorama. Intitulata BT Tower London Panorama, creatia din imagine este formata din 48.640 de imagini si are in total 320 gigapixeli. Fiecare imagine care a stat la baza creatiei a fost facuta cu un Canon EOS 7D. In plus, rezultatul final este o imagine panoramica la 360 de grade.

Pentru a intelege amploarea efortului implicat in proiect este suficient sa aveti in vedere ca imaginea rezultata este de aproximativ 60.000 de ori mai mare decat o imagine imortalizata cu un iPhone. Tiparit la rezolutie 100%, rezultatul finalar putea impacheta aproape intregul palat Buckingham.

Si sa nu credeti ca astfel de imagini isi pierd interesul dupa 10 minute de la primul click, este bine de stiut ca btlondon2012.co.uk/pano este calea catre un concurs. Daca reusiti sa gasiti in intreaga panorama o mascota BT intitulata Buzby, ati castigat un iPad, o calatorie la turnul BT si un abonament pe un an la internet, daca sunteti in Anglia. Primul care atinge performanta descrisa mai sus castiga automat premiul. In plus, primii clasati sunt introdusi intr-un concurs cu o alta extragere.

Citeste AICI continuarea articolului!

VIDEO! Cum se circula pe cel mai prost drum din Europa... Pestisorul de aur urias, descoperit intr-un lac din SUA. Oare cate dorinte indeplineste?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x