Antena Căutare

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost rănită grav de convoiul oficial al prinţului William

O octogenară a fost spitalizată în stare gravă, după ce a fost rănită într-un accident rutier în care a fost implicat un motociclist din cadrul poliţiei care-i escorta pe prinţul William şi pe soţia sa Kate, un incident care ţinea prima pagină a tabloidelor miercuri, relatează AFP.

Ducele şi ducesa de Cambridge se duceau la o ceremonie la Windsor, luni după-amiaza, când motociclistul a răsturnat o femeie în vârstă de 83 de ani la Richmond, în sud-vestul Londrei.

Victima a fost transportată la spital în stare gravă, a anunţat Scotlant Yard.

”Motocicleta a lovit-o. Ea a fost aruncată în aer şi a căzut la pământ”, a declarat un martor tabloidului The Sun.

”Poliţistul era bulversat, dar rula de partea greşită a drumului. Ar fi putut fi mult mai rău”, a adăugat martorul.

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt ”profund îngrijoraţi şi întristraţi” de accident, a anunţat Palatul Kensington, care le gestionează comunicarea.

Cuplul a trimis flori femeii şi i-a propus să o viziteze, a declarat familia acesteia tabloidului The Sun.

Independent Office for Police Conduct (IOPC) - poliţia poliţiei - a deschis o anchetă cu privire la circumstanţele accidentului.

Un purtător de cuvânt al instituţieii a precizat că ”femeia, o octogenară, a suferit răni grave şi a fost transportată la un spital la Londra, unde se află într-o stare gravă, dar stabilă”.

Potrivit The Daily Mail, acesta este al patrulea incident - în şapte luni - în care este implicat un membru al familiei regale.

În ianuarie, prinţul Philip, consortul reginei Elizabeth a II-a, a rănit o automobilistă în apropierea domeniului regal Sandringham, după ce puternicul automobil marca Land Rover Freelander pe care-l conducea a intrat în coliziune cu un automobil marca Kia.

Prinţul Philip a scăpat teafăr din accident, însă conducătoarea automobilului Kia, la bordul căruia se afla un bebeluş, a suferit o fractură la nivelul pumnului.

În urma acestui accident, prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, a renunţat la volan.

Sursa : news.ro

Povestea copacilor care "se pot deplasa" pe distanţe de până la 20 de metri pe an... În Australia au fost găsite rămășițele unor specii nemaivăzute până astăzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x