Antena Căutare

O pensionara a luat carnetul de conducere dupa 58 de ani de la prima lectie de sofat

O femeie din Marea Britanie a reusit sa treaca testul de obtinere a carnetului de conducere la 58 de ani dupa ce a luat primele lectii de sofat, informeaza Daily Mail.

Valerie Christie, in varsta de 74 de ani, a luat primele lectii de condus in adolescenta, de la iubitul ei care era mecanic. Atunci cand relatia lor s-a incheiat, a renuntat si la sofat si nu a mai dat examenul pentru obtinerea carnetului de conducere.

S-a gandit sa dea acest examen abia anul trecut pentru a putea sa il ajute sa se deplaseze in oras pe un prieten care este imobilizat in scaunul cu rotile.

A picat doua examene, unul anul trecut si celalalt in luna martie, dar a reusit in urma cu cateva zile sa obtina carnetul de conducere.

Valerie Christie a declarat ca a fost foarte emotionata inainte de examen, dar s-a simtit confortabil alaturi de examinator si a trecut testul cu doar patru greseli minore.

Foto: Caters News Agency

VIDEO! Un american a strabatut pe funie un canion din China... VIDEO! Germania: Campionatului International de Barbi si Mustati si-a desemnat castigatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x