O pensionară a pregătit o soluție otrăvitoare și a testat-o pe vecini, să vadă dacă are succes. Oamenii au chemat, de urgență, poliția. Ce au descoperit autoritățile, când au ajuns

După ce a pregătit o soluţie otrăvitoare, Betty Miller, o pensionară dintr-un azil din Statele Unite,a testat-o pe vecinii săi, pentru a se asigura că are efect, înainte de a-și face rău.

După ce a pregătit o soluţie otrăvitoare, Betty Miller, o pensionară dintr-un azil din Statele Unite,a testat-o pe vecinii săi, pentru a se asigura că are efect, înainte de a-și face rău.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a pus otrava, din ricin, în mâncarea bătrânilor care locuiau în același azil cu ea, potrivit Sky News. Imediat ce substanţa şi-a făcut efectul, una dintre victime a început să se simtă rău, moment în care bătrâna şi-a mărturisit fapta, încântată că invenția ei fusese un succes.

Îngrijitorii au chemat poliţia iar Betty a fost dusă în faţa instanţei. Acolo, autoritățile au descoperit că aceasta ar suferi de boli psihice.

Ultimele știri