Antena Căutare

O pensionară a pregătit o soluție otrăvitoare și a testat-o pe vecini, să vadă dacă are succes. Oamenii au chemat, de urgență, poliția. Ce au descoperit autoritățile, când au ajuns

După ce a pregătit o soluţie otrăvitoare, Betty Miller, o pensionară dintr-un azil din Statele Unite,a testat-o pe vecinii săi, pentru a se asigura că are efect, înainte de a-și face rău.

După ce a pregătit o soluţie otrăvitoare, Betty Miller, o pensionară dintr-un azil din Statele Unite,a testat-o pe vecinii săi, pentru a se asigura că are efect, înainte de a-și face rău.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a pus otrava, din ricin, în mâncarea bătrânilor care locuiau în același azil cu ea, potrivit Sky News. Imediat ce substanţa şi-a făcut efectul, una dintre victime a început să se simtă rău, moment în care bătrâna şi-a mărturisit fapta, încântată că invenția ei fusese un succes.

Îngrijitorii au chemat poliţia iar Betty a fost dusă în faţa instanţei. Acolo, autoritățile au descoperit că aceasta ar suferi de boli psihice.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru decembrie. Ce zodie este protejată de Dumnezeu, luna aceasta... Înainte de Sărbători, un asteroid uriaş se va apropia de Pământ şi va provoca o ploaie de meteori. A fost numit "di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x