Antena Căutare

O poveste de dragoste sfâşietoare, descoperită pe Google Earth

În 1977, un fermier argentinian şi-a pierdut soţia, în mod tragic. În memoria ei, bărbatul i-a îndeplinit dorinţa de a planta o pădure în formă de chitară. Chiar şi la aproape 40 de ani de la moartea femeii, fermierul întreţine dovada de iubire care a fost descoperită cu ajutorul serviciului Google Earth.

O poveste de dragoste sfâşietoare, descoperită pe Google Earth
| Google Earth

În 1977, un fermier argentinian şi-a pierdut soţia, în mod tragic. În memoria ei, bărbatul i-a îndeplinit dorinţa de a planta o pădure în formă de chitară, realtează Wall Street Journal. Chiar şi la aproape 40 de ani de la moartea femeii, fermierul întreţine dovada de iubire care a fost descoperită cu ajutorul serviciului Google Earth.

Pedro Martin Ureta şi-a cunoscut soţia când avea 28 de ani, în oraşul său natal. Cei doi s-au apucat de cultivat pământul pe care îl deţineau şi au avut patru copii. Soţia lui Pedro a observat că o fermă vecină fusese construită în forma unei găleţi, aşa că i-a spus soţului că vrea să planteze o pădure în forma instrumentului ei preferat, chitara.

Visul ei nu s-a împlinit în timpul vieţii, căci a murit brusc, din cauza unui anevrism cerebral. Îndurerat, fermierul i-a îndeplinit dorinţa câţiva ani mai târziu şi a creat opera ade artă giganitcă, pentru realizarea căreia a plantat 7.000 de copaci, .

Oamenii aceştia fac din rable maşini de lux şi apoi le vând pe milioane de euro!... Ea se simte sexy, dar lumea o consideră o ciudăţenie. Are barbă şi păr pe piept!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x