Antena Căutare

O prezentatoare de știri a fost mușcată în direct de un pinguin. Imaginile sunt virale

O prezentatoare de știri a trecut printr-un moment de panică atunci când a fost mușcată de un pinguin, chiar în timp ce transmitea în direct. Imaginile au devenit virale în toată lumea.

laura tobin in palton galben, prezentand rubrica meteo intr-un parc Galerie
O cunoscută prezentatoare din Marea Britanie a fost atacată de un pinguin, în direct | sursa foto: Profimedia

Laura Tobin, o cunoscută prezentatoare de știri din Marea Britanie, a fost mușcată în cursul zilei de joi de un pinguin, chiar în timpul unei transmisiuni în direct. Aceasta prezenta prognoza meteo atunci când una dintre păsări s-a apropiat de ea și a mușcat-o de picior, spre marea surprindere a tuturor.

Incidentul a avut loc la Chessington World of Adventures Resort și imaginile au devenit imediat virale pe internet.

O prezentatoare de știri a fost mușcată de un pinguin, în timpul unei transmisiuni în direct

Laura Tobin, în vârstă de 39 de ani, era înconjurată de pinguinii de la la Chessington World of Adventures Resort și prezenta în direct rubrica meteo pentru perioada următoare. Totuși, vedeta de televiziune nu bănuia că simpaticele vietăți, atât de îndrăgite de vizitatori, pot ajunge să muște. La un moment dat, chiar în timpul transmisiunii, unul dintre pinguini s-a apropiat de ea și a mușcat-o de picior.

Îmbrăcată cu o salopetă scurtă de culoare albastră, ce i-a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, Laura Tobin a atras imediat atenția celor din jur cu formele sale. În timp ce explica telespectatorilor ce temperaturi și fenomene meteo aduce prognoza zilei, un îngrijitor angajat la respectivul parc hrănea pinguinii. Însă, la un moment dat, chiar în timpul transmisiunii în direct, una dintre păsări a mușcat-o de picior.

„Au! Eu nu am mâncare. Pinguinii cred că m-au confundat cu mâncarea…Nu sunt un pește!”, a reacționat prezentatorea, la câteva secunde după incident, potrivit celor de la DailyMail.co.uk.

Laura Tobin

Laura Tobin a trecut printr-o sperietură de zile mari

Vedeta de televiziune nu s-a ales cu răni, ci doar cu o sperietură de zile mari și cu o reacție pe măsură. Așa cum era de așteptat, imaginile au făcut deliciul publicului britanic care urmărea știrile la momentul respectiv. Și fiindcă așa ceva nu se întâmplă în fiecare și scena a fost una cât se poate de comică, filmarea a ajuns imediat virală pe internet și oameni din întreaga lume s-au amuzat din plin de modul în care pinguinul a mușcat-o pe prezentatorea de știri din Marea Britanie, chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

Zielele trecute, o cunoscută prezentatoare din România a trecut printr-un moment similar, în timpul emisiunii. Este vorba despre Mirela Vaida, care s-a accidentat la picior chiar în momentul în care a început show-ul de la Antena 1. Vedeta și-a prins piciorul între ușile ce fac accesul în platou și a trecut printr-o sperietură de zile mari.

„Mi-am prins piciorul, am țipat și s-a auzit, da? Mi-a rămas piciorul acolo, m-am și învinețit. Și au mai fost din astea. Trebuie să mă mut la biserică, să-mi citească popa în fiecare zi, înainte și după ce plec de la emisiune”, a fost reacția Mirelei Vaida, la scurt timp după ce a reușit să își desprindă glezna dintre ușile ce fac accesul în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Yang Xinmin, bărbatul care arată de 30 de ani, însă are 72. Care este secretul său. S-a antrenat ani la rândul pentru a ... Un bărbat și-a tăiat nasul și și-a tatuat tot corpul ca să se transforme în orc. Cum arată Fernando Franco de Oliveira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x