Antena Căutare

O reprezentatie spontana, la un aparat de karaoke din mall, i-a adus faima: Ea e tanara care a oprit trecatorii... cu vocea!

Se numeste Zendee Rose, e originara din Filipine si nu are mai mult de 22 de ani. A uimit mediul online cu vocea ei, iar un clip cu ea, filmat din intamplare, a devenit viral pe internet.

Se plimba intr-o zi la mall. Nimic iesit din comun. Insa pasiunea pentru muzica i-a indreptat pasii catre un aparat de karaoke, expus in centrul comercial. A luat microfonul si a inceput sa cante. In boxele mici a rasunat superba piesa a lui Whitney Houston, "I will always love you", in varianta ei. Trecatorii au ramas impresionati. Cu totii s-au oprit si au respirat. Atat!

Ea e Zendee Rose, o tanara care nu si-a inchipuit vreodata ca o demonstratie spontana, intr-un mall, avea sa-i aduca faima. Inregistrarea momentului din magazin a fost urcata pe YouTube si in doar o luna a strans pestre trei milioane de vizualizari.

A fost remarcata si invitata la emisiunea "Ellen Show" chiar de indragita moderatoare, unde a primit numeroase laude si aprecieri. Critici? Deloc!

Tanara, originara din Filipine, a participat si la varianta locala X Factor si se pare ca are drumul deschis catre o frumoasa cariera in muzica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A tricotat sase ore, in timp ce alerga, si a intrat in Cartea Recordurilor... FOTO INEDIT: Cum se spalau strazile din New York in 1900...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x