Antena Căutare

O româncă a descoperit într-o pădure o căsuţă uitată de vreme. Ce a văzut înăuntru a lăsat-o cu gura căscată: "Biblioteca..."

Magdalena, o româncă pasionată de călătorii, a descoperit întâmplător, în timp ce se plimba prin pădure în Alpii elveţieni, o casă părăsită.

Magdalena, o româncă pasionată de călătorii, a descoperit întâmplător, în timp ce se plimba prin pădure în Alpii elveţieni, o casă părăsită.

Deşi casa nu era locuită de ani buni, tânăra a fost impresionată de modul în care foştii stăpâni au decorat-o: coarne de cerb, oase de animale, ornamente din lemn. Când s-a apropiat, femeia a descoperit că locuinţa a fost amenajată cu stil. Înăuntru, avea bibliotecă, tablouri vechi, o masă cu o muşama cadrilată şi multe decoraţiuni.

"M-a înduioşat tare de tot căsuța asta pe care am găsit-o azi in pădure luând-o pe o poteca necunoscută. Intr-un spațiu minuscul a reușit sa strângă atâta frumos. Mi-a plăcut bibliotecuta si blana de marmota de pe perete. În stânga era si un ceainic. Lumina de la lumânare. Chiuveta era afara, improvizata dintr-un buștean lângă un izvor. Avea si detergent de vase si burete. Ba chiar si o bufnița de lemn atârnată într-un copac si umplută cu grăsime pentru ca păsărelele să se servească în iernile friguroase. Foarte excentric proprietarul. Un fugit din lume cu stil", a scris Magdalena pe o reţea de socializare.

Casa se află în Elveţia, iar românca nu a stat pe gânduri şi a publicat repede pozele făcute de ea. Internauţii au apreciat-o şi şi-au exprimat dorinţa de a renunţa la civilizaţie şi a se muta în natură.

GALERIE FOTO: Nu merită să fie părinți! Cum și-au bătut joc de copiii lor. Imagini care pur și simplu te blochează... WOW! De ce vezi uneori stele verzi? Nu râde, e o treabă cât se poate de serioasă! La explicaţia asta nu te aşteptai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x