Antena Căutare

O româncă infidelă, sms pentru amant: ”Soțul meu pleacă două săptămâni din oraș...” Cea mai tare conversație!

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unei românce care i-a trimis amantului un sms prin care îl anunța că ”soțul ei va pleca din oraș pentru două săptămâni...”.

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unei românce care i-a trimis amantului un sms prin care îl anunța că ”soțul ei va pleca din oraș pentru două săptămâni...”.

Nimic neobișnuit până aici. Probabil cei doi, femeia infidelă și amantul nu erau la prima abatere!

Însă mesajul a ajuns din greșeală la un alt contact... Iar răspunsul celui care s-a trezit în telefon cu o înștiințare care nu-l interesează a fost unul genial și diplomat în același timp: „Poate nu ar trebui să-ți înșeli soțul”.

Conversația lor a devenit virală în mediul virtual. Nu știm dacă infidelitatea a fost deconspirată, cert e că astfel de greșeli sunt frecvente și pot pune capăt unui mariaj cât ai tasta ”Send!”.

Voi ce părere aveți?

Şomartin, satul săsesc din inima Transilvaniei care renaște cu ajutorul străinilor... Mireasă luată la palme la propria nuntă! Gestul femeii l-a scos din sărite pe ginere. Ăsta da început de căsnicie, nu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x