Căutare Live

O româncă infidelă, sms pentru amant: ”Soțul meu pleacă două săptămâni din oraș...” Cea mai tare conversație!

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unei românce care i-a trimis amantului un sms prin care îl anunța că ”soțul ei va pleca din oraș pentru două săptămâni...”.

”Hoțul neprins e negustor cinstit”, spune un proverb românesc. Dar și când ajunge să fie descoperit! Este și cazul unei românce care i-a trimis amantului un sms prin care îl anunța că ”soțul ei va pleca din oraș pentru două săptămâni...”.

Nimic neobișnuit până aici. Probabil cei doi, femeia infidelă și amantul nu erau la prima abatere!

Însă mesajul a ajuns din greșeală la un alt contact... Iar răspunsul celui care s-a trezit în telefon cu o înștiințare care nu-l interesează a fost unul genial și diplomat în același timp: „Poate nu ar trebui să-ți înșeli soțul”.

Conversația lor a devenit virală în mediul virtual. Nu știm dacă infidelitatea a fost deconspirată, cert e că astfel de greșeli sunt frecvente și pot pune capăt unui mariaj cât ai tasta ”Send!”.

Voi ce părere aveți?

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri