Antena Căutare

O scoala din SUA la interzice elevilor sa poarte cizme. Vezi de ce!

Reguli stricte si mai putin obisnuite intr-o scoala din Statele Unite. Conducerea institutiei a decis sa le interzica elevilor sa poarte un anumit tip de cizme de iarna si asta deoarece i-ar ajuta sa-si ascunda telefoanele mobile.

Profesorii s-au plans ca nu pot sa-si desfasoare cursurile din cauza elevilor care folosesc telefoanele mobile in timpul orelor. Dupa ce s-a interzis folosirea celularelor in salile de clasa, unii copii au inceput sa le ascunda in cizme.

Elevii pot sa-si aduca telefoanele la scoala, dar trebuie sa le lase la vestiare, iar dupa cursuri pot sa le foloseasca din nou.
Decizia de a interzice venitul in cizme imblanite la scoala i-a surprins si indignat, atat pe copii, cat si pe parinti.

Ei sustin ca elevii pun lucruri interzise in cizme, cum ar fi telefoanele, dar daca vor sa vina cu ele, pot sa le puna oriunde altundeva.

Directorul institutiei a declarat ca, daca numarul celor care folosesc telefonele in timpul orelor va scadea, atunci va anula interzicerea cizmelor de iarna.

Google marcheaza 160 de ani de la nasterea I.L.Caragiale cu un logo special... Satul in care s-a nascut Boc, promovat intr-un clip pe Discovery Channel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x