Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

O soție a găsit soluția perfectă! Cum și-a convins soțul să nu mai meargă la cârciumă, după serviciu!

O soție s-a săturat să tot audă că bărbatul ei se duce la cârciuma de lângă casă, așa că a găsit cea mai tare soluție pentru a-l convinge pe om să stea acasă, cumint. Practic, când nu mergi tu la cârciumă vine cârciuma la tine!

O soție a găsit soluția perfectă pentru bărbatul care stă mereu la cârciumă, după serviciu

Se spune că (și bărbații pot confirma acest lucru) nimic nu merge mai bine după o zi grea de muncă decât o bere rece, savurată la cârciuma de lângă casă, alături de prieteni. Doar că, uneori, ieșitul la bere este atât de relaxant, încât fie ajungi să bei prea mult, fie ajungi să vii prea târziu acasă.

Cunoscându-și soțul și știind că acesta nu va renunța prea curând la obiceiul de-a se relaxa la o bere după serviciu, Jayne Tapper din Devon (Marea Britanie) a decis să ia măsuri.

A cumpărat toate cele trebuincioase și i-a construit omului...propria cârciumă, în curtea casei. Cu gărduleț, cu terasa, cu decorațiuni, cu tot ce trebuie!

Femeia a decis să construiască propria cârciumă

Cârciuma improvizată se numește „La coteț” și a rezolvat o mare problemă de familie, cea a prezenței bărbatului acasă.

Acum, omul își savurează liniștit berea de după serviciu, iar femeia e mai mult decât fericită că știe exact unde este soțul ei și că nu e departe de casă!

Jayne Tapper și soțul său extrem de fericit

Așa cum era de așteptat, ideea femeii i-a cucerit pe oamenii din întreaga lume, care au ajuns la concluzia că „așa arată o soție de vis”, adică o femeie capabilă să înțeleagă nevoia bărbatului de-a avea spațiu și timp de a savura liniștit niște bere rece, după serviciu.

Și ca distracția să fie și mai adevărată, omul își cheamă des prietenii „La coteț” și toată lumea se simte de minune!

Jayne Tapper, femeia care i-a uimit pe vecinii săi din Devon (Marea Britanie)