Antena Căutare

O soție nervoasă a pus anunț pe internet că își donează bărbatul! Iar lucrurile au luat-o imediat razna! „Știe să folosească toaleta și să facă treabă în casă”

O femeie și-a pierdut răbdarea atunci când soțul a devenit sâcâitor și mult rpea glumeț. Așa că a decis să își doneze bărbatul alteia, dar lucrurile au luat-o imediat razna!

O femeie și-a pierdut răbdarea atunci când soțul a devenit sâcâitor și mult rpea glumeț. Așa că a decis să își doneze bărbatul alteia, dar lucrurile au luat-o imediat razna!

Căsnicia se poate transforma într-o adevărată provocare dacă nu știi cum să îi faci față. Uneori e nevoie de multă răbdare ca să poți să îți tolerezi partenerul, cu bune și cu rele.

Teresa Turner stătea liniștită acasă atunci când glumețul ei soț, Rob, a început s-o enerveze punând la calculator același clip video, iar și iar.

Femeia și-a pierdut răbdarea și s-a enervat, plecând la ea în dormitor. Nu peste mult timp, Rob a descoperit că soția sa tocmai pusese un anunț pe internet în care îl...dona!

„Am un soț de 33 de ani de care nu mai am nevoie, căci mă calcă pe nervi. Nu vreau niciun ban, e gratuit! Știe să folosească toaleta și să facă treabă în casă. Primul venit primul servit”

Soțul supărat i-a lăsat amantului o scrisoare cu câteva rugăminți! Ce reguli i-a spus să respecte

În mod surprinzător, mai bine de 300 de persoane au răspuns la anunț! Dar ulterior, femeia a anunțat că totul a fost o glumă și că nu are de gând să își doneze bărbatul.

Cu siguranță Rob a avut parte de o lecție de zile mari!

Pericol! O aplicație de telefon folosită de ZECI DE MII DE COPII este plină de pedofili! Uitați-vă CHIAR ACUM în telefon... Robinson Crusoe, la feminin? O tânără a supravieţuit în mod miraculos, timp de o lună, într-o pădure. S-a hrănit cu fru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x