Antena Căutare

Are 100 de ani, dar își poate ridica piciorul deasupra capului, fără efort! Imagini de necrezut! Video

O străbunică de 100 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, își poate ridica piciorul deasupra capului. Marion Watson este fostă gimnastă și și-a demonstrat flexibilitatea, în direct, la un matinal britanic.

Are 100 de ani, dar își poate ridica piciorul deasupra capului, fără efort! Imagini de necrezut! Video
Are 100 de ani, dar își poate ridica piciorul deasupra capului!

Marion Watson, care a început să facă gimnastică la vârsta de 18 ani, a spus că îi antrenează pe ceilalți bătrâni, din azilul în care este internată. Însă, unii dintre ei după cum a spus ea amuzată, obișnuiesc să adoarmă.

„Nu îmi puteam pune piciorul pe cap, dar acum reușesc, dacă sunt foarte determinată să o fac”, a spus străbunica de 100 de ani.

„Pur și simplu iubesc mișcarea și îmi place la nebunie să văd cum progresează oamenii”, a adăugat Marion Watson, căreia i se spune adesea că „nu arată de parcă ar avea 80 de ani”, deși ea are 100 de ani și jumătate.

Străbunica a fost invitată la un show TV, unde și-a demonstrat talentul și a surprins pe toată lumea, stârnind numeroase reacții online.

„Este fabuloasă! Eu nici nu îmi pot atince vârfurile de la picioare cu cele de la mâini, dar să îmi ridic piciorul deasupra capului!”, „M-a lăsat mască! Eu am 18 ani și nu pot să fac asta” și „Ce femeie extraordinară, la 100 de ani”, au fost trei dintre reacțiile apărute pe internet.

Şase picturi de Nicolae Grigorescu, în licitaţie. Cea mai valoroasă, "Ţărăncuţă cu fuior pe cale", a fost esti... Un „magnific” manuscris de secol XV al poetului persan Hafez, scos la licitaţie. Estimat la 80.000 - 120.000 de lire ste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x