Antena Căutare

E cea mai FRUMOASĂ susţinătoare! O fană a Belgiei la Campionatul Mondial a devenit celebră peste noapte

Deşi a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal, echipa Belgiei i-a purtat noroc unei susţinătoare înfocate.

E cea mai FRUMOASĂ susţinătoare! O fană a Belgiei la Campionatul Mondial a devenit celebră peste noapte Galerie
Axelle Despiegelaere, cea mai înfocată susţinătoare a Belgiei

Deşi a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal, echipa Belgiei i-a purtat noroc unei susţinătoare înfocate.

În timpul unui meci, o adolescentă de 17 ani a fost surprinsă de camerele de filmat, printre miile de suporteri, iar fotografia a propulsat-o imediat în atenţia publicului.

Reprezentanţii unei companii faimoase de cosmetice au observat-o pe Axelle Despiegelaere şi i-au oferit un contract de modelling. Pentru început, au invitat-o să fie vedeta unei reclame de-a lor, în care să le facă promoveze produselor.

Într-un timp foarte scurt, frumoasa blondă a strâns 700 000 de fani pe Twitter şi toată lumea îi laudă frumuseţea naturală.

Pur şi simplu FABULOS! Artistul care cântă la găleţi goale, în mijlocul străzii, e un FENOMEN... Gestul care a ŞOCAT întreaga OMENIRE! O adolescentă s-a SINUCIS după ÎNFRÂNGEREA Braziliei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x