Antena Căutare

O tânără a arătat ce se află în interiorul unui beauty blender, burețelul folosit pentru întins uniform fondul de ten

O tânără a decis să facă un experiment și a filmat ce se află în interiorul unui beauty blender, de fapt. Femeile s-au îngrozit când au văzut ce se ascunde în burețelul pentru fond de ten.

colaj foto cu imagine cu un beauty blender roz si imagine cu o tanara care foloseste unul in jurul ochilor Galerie
Femeia a arătat ce a descoperit în interiorul unui beauty blender | sursa foto: Shutterstock

În ultimii ani, femeile au renunțat să mai aplice fondul de ten cu degetele sau ce pensulele și au ales să folosească, în schimb, un beauty blender, adică un burețel special pentru întins uniform fondul de ten. O tânără a stârnit un val puternic de reacții atunci când a arătat ce se ascunde în interiorul unui astfel de obiect, de fapt.

O tânără a arătat ce se află în interiorul unui beauty blender, burețelul folosit pentru întins uniform fondul de ten

Se spune că frumusețea cere numeroase sacrificii și că femeile recurg, de cele mai multe ori, la tot felul de trucuri pentru a arăta mai bine și pentru a-și pune mai bine în valoare trăsăturile sau atuurile. Fondul de ten este unul dintre produsele cosmetic cele mai utilizate în rândul reprezentantelor sexului frumos. În ultimii ani, femeile au renunțat să îl mai aplice folosind degetele sau pensulele și au optat pentru un beauty blender, adică un burețel de mici dimensiuni, special conceput pentru a aplica uniform fondul de ten.

Citește și: O tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba

O tânără a reușit să stârnească un val puternic de reacții atunci când a decis să facă un experiment și să arate ce se află în interiorul unui beauty blender, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a filmat totul, iar imaginile au devenit imediat virale. Hotărâtă să arate tuturor ce se află în interiorul unui astfel de burețel, fata a pus mâna pe o foarfecă și a tăiat, arătând apoi că a dat peste pete de mucegai. Obiectul a fost aruncat la gunoi imediat. Clipul video a stârnit un val puternic de reacții și a adunat mai bine de 17 milioane de vizualizări în mediul online.

Unele femei au decis să încerce și ele experimentul, în timp ce altele au făcut haz de necaz.

„Al meu e negru, deci nu voi avea niciodată mucegai”, „Mucegaiul se adaugă la baza mea pentru fond de ten”, „Am unul de indecent de mulți ani și tot nu are mucegai”, „Îmi amintesc de filmarea cu o fată care a găsit gândaci în el”, „Și eu care credeam că mucegaiul ăla e rimel, de fapt”, iată doar o parte dintre comentariile primite de tânără în dreptul clipului publicat de ea pe TikTok, arată cei de la mirror.co.uk.

Tânăra este extrem de activă în mediul online și oferă adesea sfaturi legate de cosmetice și frumusețe.

Singura regulă de aur pentru a scăpa de formarea condensului, chiar și la geamurile duble... O tânără de 18 ani este într-o relație cu un bărbat de 60 de ani. Ce a dezvăluit femeia despre iubitul ei cu 42 de ani m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x