Antena Căutare

O tânără a avut parte de surpriza vieţii ei după ce a deschis un ou de ciocolată

Aceasta este una dintre cele mai inedite cereri în căsătorie. O tânără din New York a spus povestea inelului ei şi a impresionat o lume întreagă.

Aceasta este una dintre cele mai inedite cereri în căsătorie. O tânără din New York a spus povestea inelului ei de logodnă şi a impresionat o lume întreagă.

Pentru că era o iubitoare a oălor cu surprize, pe atunci logodnicul ei s-a gândit la o surpriză inedită: a pus inelul într-un ou de ciocolată.

Matt a exersat mult timp până a reuşit să desfacă ambalajul oului fără să-l rupă, apoi a desfăcut cutiuţa în care se afla surpriza şi a introdus inelul cu diamante. Bărbatul a pus pe hârtie un roboţel care avea faţa lui şi ţinea în mână inelul de logodnă. Pe o altă parte a "instrucţiunilor de folosire" acel roboţel stătea în genunchi şi oferea inelul.

"Am vrut să o cer de soţie pe Lori într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat absolut deloc. Să-i fac o surpriză pe care să nu o uite niciodată. Am ştiut că Lori va deschide acest ou fără să bănuiască nimic, iar roboţelul cu faţa mea care să-i ofere inelul va fi un gest care îi va rămâne în memorie toată viaţa", a spus Matt.

"Nu vă puteţi imagina ce surprinsă am fost când am văzut roboţelul şi inelul cu diamant. La început am fost şocată, dar când s-a aşezat în genunchi şi mi-a cerut mâna, a fost un sentiment special. Am spus DA!", a spus Lori.

Râzi cu lacrimi! Statele cu cele mai ciudate reguli din Codul Rutier... Savantul autist! A "recitat" din memorie primele 22.414 zecimale ale constantei matematice Pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x