Antena Căutare

O tânără a întrebat preotul: „Cum să îmi găsesc, Părinte, jumătatea? Se spune că-s fată bătrână....” Ce răspuns i-a dat slujitorul Domnului și ce rugăciuni trebuie să facă

 O creştină era într-o mare dilemă: nu ştia cum să-și găsească sufletul pereche.

O creştină era într-o mare dilemă: nu ştia cum să-și găsească sufletul pereche.

„Cum să îmi găsesc, Părinte, jumătatea? În sat, deja se spune că-s fată bătrână....” ", a fost întrebarea femeii pe doxologia.ro.
Un preot i-a dat imediat răspunsul. Preotul a sfătuit-o să se roage și să știe exact ce vrea.

„Nu există o reţetă strictă. Câteva sfaturi însă se pot da. Citiţi Paraclisul Maicii Domnului şi Acatitul Sfântului Nicolae şi al Sf. Ioachim şi Ana. Rugaţi-vă Maicii Domnului să vă trimită pe cineva cu care să vă mântuiţi. Postul ajută foarte mult. Stabiliţi o sumă de virtuţi prioritare pentru băiatul pe care îl doriţi, între care credinţa în Dumnezeu este cea mai imporantă, din care decurg toate celelalte”, i-a scris Preotul Ioan Valentin Istrati.
Căutaţi un prieten, frecventaţi biblioteci, serate muzicale, centre culturale, cercuri de prieteni buni, fiţi zâmbitoare, deschisă, amabilă, sfioasă, cu bun simţ, zglobie, inteligentă, serioasă. Nu daţi impresia de inaccesibilitate. Multe fete se închid într-o ipocrită faţadă de distanţă, care alungă băieţii!"
, a concluzionat slujitorul Domnului.

VIDEO: Cum a reacționat după ce a aflat că soțul o înșela cu o puștoaică! Femeia a fost ARESTATĂ imediat... Noutăți de la Facebook! Ce si-a propus Mark Zuckerberg pentru anul 2017: O nouă revoluție în materie de tehnologie?...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x