Antena Căutare

O tânără a plantat o sămânță de căpșuni într-un ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat Darcy Warby

O femeie a decis într-o zi să planteze semințe de căpșuni într-un ghiveci, dar a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a descoperit ce a ieșit din pământ, de fapt.

Darcy Warby (stanga) si ghiveciul in care a plantat niste seminte de capsuni (dreapta) Galerie
Femeia a fost uluită când a văzut ce a ieșit din pământ, de fapt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este întâmplarea neobișnuită prin care a trecut o tânără pe nume Darcy Warby, în vârstă de 24 de ani, din Cleethorpes, Lincolnshire (Marea Britanie).

Pasionată de grădinărit, aceasta a decis să planteze niște semințe de căpșuni într-un ghiveci, ca să se poată bucura ulterior de aroma fructelor crescute chiar de ea. Totuși, britanica a trăit o surpriză de proporții atunci când a descoperit ce a ieșit din pământ, de fapt.

Citește și: Apa cu semințe de chia: beneficii și contraindicații

O tânără a plantat semințe de cășuni într-un ghiveci, dar a crescut cu totul altceva

Darcy Warby a povestit de curând prin ce „peripeții” a trecut, în dorința sa de-a avea propria planta de căpșuni. Femeia s-a documentat bine de tot înainte, și-a făcut curaj și apoi a decis să facă o încercare.

Zi de zi, britanica a urmărit extrem de atent evoluția semințelor din ghiveci. A udat pământul, a avut grijă să existe sursă de lumină și a ținut chiar și un jurnal, împreună cu fiul său, Oscar, în vârstă de patru ani. Săptămânal, aceasta trimitea poze prietenilor și cunoscuților pentru a prezenta noile schimbări și evoluția plantei. Dooar că, la un moment dat, după vreo două luni, aceasta a avut parte de o surpriză de zile mari.

Citește și: Efectele consumului de semințe de floarea-soarelui. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

„Am pus mult suflet, am îngrijit zilnic ghiveciul, am replantat rădăcina atunci când s-a făcut prea mare pentru vasul inițial. Am pus frecvent apă și fertilizator și am avut grijă să arăt și prietenilor ce treabă excelentă fac, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la magazinefeatures.co.za.

Însă, cineva care a văzut pozele, mult mai experimentat în materie de grădinărit, i-a dat o veste care a bulversat-o complet: frunzele crescute nu erau în niciun caz de căpșuni, ci o simplă buruiană.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit ce crescusem, de fapt. Am momente în care sunt aeriană, dar acum chiar am fost atentă la tot ce fac, am folosit semințele de la o căpșună cumpărată de mine. Am petrecut opt săptămâni ca să cresc o buruiană, de fapt!”, a mai mărturisit britanica, extrem de surprinsă de cele întâmplate.

Ea și fiul său au reușit în trecut să crească un măr, dar tentative de-a crește căpșuni a eșuat într-o mod extrem de amuzant.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind în rândul internauților numeroase reacții de amuzament. Darcy Warby nu are de gând să renunțe la planul său, dar spune că data viitoare va folosi semințe cumpărate de la magazin.

”Creatura” urât mirositoare găsită de un bărbat în timpul unei drumeții. Ce este entitatea roșiatică, cu tentacule bifid... Un bărbat a „ascuns” un mesaj bizar sub podeaua casei sale, ca să fie descoperit peste 30 de ani. Ce a scris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x