Antena Căutare

O tânără a pus o poză pe Instagram, dar toți au râs cu lacrimi de ea! Ce detaliu rușinos s-a văzut

O tânără de 24 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea stând în dormitor și savurând o ceașcă de cafea, dar în scurt timp a trăit un adevărat coșmar! Un detaliu de pe fundal i-a șocat pe internauți.

Scarlett London este o britanică pasionată de blogging și rețele de socializare. Tânăra a vrut să facă senzație cu o fotografie cu ea în dormitor, doar că rezultatul nu a fost deloc cel sperat. Mai exact, oamenii au observat un detaliu ce i-a enervat cumplit.

Instagram, schimbarea majoră pe care o așteptau toți! Ce trebuie să știe utilizatorii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O putem vedea pe blondină stând relaxată pe pat, într-un dormitor desprins parcă din cataloagele firmelor de mobilă, savurând un ceai și o porție de clătite cu căpșuni. Totul pare ireal de frumos, ba am putea spune chiar perfect!

Totuși, ochii ageri ai curioșilor au observat un detaliu ce a dat-o imediat de gol pe tânăra cu aspirații de divă: clătitele erau, de fapt, niște simple lipii mexicane (tortilla), semne că în spatele acestei poze stă doar o simplă „regie” de dragul de-a atrage atenția.

Supărați, internauții au acuzat-o pe blondă că vinde iluzii tinerilor naivi, insuflându-le idei greșite despre o viață desprinsă parcă din filme. Alții, mai puțin răutăcioși, s-au amuzat de faptul că, în zilele noastre, tinerii ajung să facă eforturi uriașe, totul pentru a „arăta bine în poze”.

Previziunea Mariei Ghiorghiu s-a îndeplinit! „Din păcate am avut dreptate. Au murit oameni nevinovați, la fel ca-n visul... Studenta s-a dus la frigider să își ia o gustare, dar a făcut o descoperire TERIFIANTĂ! Ce a găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x