Antena Căutare

O tânără a recunoscut faptul că nu a făcut duș de șase săptămâni, însă consideră că totul a meritat din plin. Ce a mărturisit

O tânără n-a mai făcut duș de șase săptămâni și susține că a meritat din plin. Dezvăluirile sale au stârnit un val puternic de reacții în mediul online.

femeie care a facut dus
Dezvăluirile făcute de femeie au surprins oameni din întreaga lume | sursa foto: Shutterstock

O femeie pasionată de călătorit a dezvăluit faptul că, la un moment, a stat chiar și șase săptămâni fără să se spele, însă consideră că totul a meritat din plin. Oameni din întreaga lume s-au mirat și au reacționat imediat când au descoperit ce detalii a mărturisit tânăra.

O tânără a recunoscut faptul că nu a făcut duș de șase săptămâni, însă consideră că totul a meritat din plin. Ce a mărturisit

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Jessy Muller, o femeie extrem de pasionată de călătorit, care are obiceiul de-a petrece mult timp în natură, în rulota ei. Într-una dintre postări, aceasta a mărturisit faptul că, din lipsă de apă caldă sau din cauza faptului că dușul e defect în rulotă, ea a stat chiar și șase săptămâni fără să fac un duș în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Ea este tânăra alergică la apă care nu poate plânge sau transpira. Cum se manifestă afecțiunea bizară pentru care nu există leac

Totuși, potrivit acesteia, din când în când, în timpul călătoriile sale, mai face opriri la câte o stație de servicii și se curăță. Ultima experiență a sa n-a decurs tocmia bine, căci după ce a stat timp de șase săptămâni fără să spele, a plătit suma de 5 dolari pentru a face duș. Dar, spre dezamăgirea ei, apa era rece ca gheața, așa că tot nu s-a putut spăla așa cum și-ar fi dorit.

„Aparent în banii aceia de 5 dolari nu este inclusă apa caldă”, a zis femeia într-un clip video publicat recent pe contul său de Instagram, acolo unde își documentează călătoriile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În clipurile sale, tânăra oferă numeroase sfaturi utile pentru pasionații de călătorie care preferă să meargă cu rulota și se confruntă cu situații în care lipsește apa caldă sau un loc de făcut duș.

Citește și: Femeia care nu și-a spălat bebelușul mai bine de o lună după ce l-a născut natural. Care e motivul uluitor

Unii dintre internauții care au aflat despre experiența tinerei care a stat fără să facă duș timp de 6 săptămâni au reacționat imediat și s-au întrebat cum a putut aceasta să reziste atât timp fără o baie în adevăratul sens al cuvântului.

„Mă spăl pe cap în chiuvetă și în baie în zonele cele mai importante, uneori folosesc săpun,alteori șervețele umede. Partea cea mai bună la faptul că nu intru într-un duș timp de 6 săptămâni este faptul că atunci când am ocazia, în mod sigur îl apreciez din plin”, a zis tânăra, potrivit mirror.co.uk.

Jessy Miller are aproximativ două sute de mii de urmăritori pe contul său de Instagram și mulți îi urmăresc cu interes experiențele cu rulota.

Locul unde se servește supă fiartă de 49 de ani! De ce a stat pe foc mâncarea timp de jumătate de secol și ce conține... Un român trebuie să plătească daune fast-foodului McDonald's după ce inițial el ceruse daune morale. Cât trebuie să achi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x