Antena Căutare

O tanara a supravietuit dupa ce a fost calcata de 33 de vagoane de tren

Kristen Anderson este o tanara de 29 de ani din Statele Unite a supravietuit dupa ce a fost calcata de 33 de vagoane de tren, relateaza Huffington Post.

Tanara a vrut sa se sinucida in adolescenta, cand a fost violata, iar bunica sa si trei prieteni apropiati au murit intr-un interval de doi ani.

A vrut sa isi ia viata la 17 ani, cand s-a asezat pe calea ferata din apropierea casei si a asteptat ca un tren sa o calce si sa o omoare. Kristen Anderson a fost calcata de un tren de marfa cu 33 de vagoane, care circula cu o viteza de 88 de kilometri pe ora.

Tanara a supravietuit, dar a ramas fara picioare. Medicii au incercat sa ii ataseze mebrele, insa nu au reusit. Urmatorii trei ani dupa tentativa de sinucidere si i-a petrecut luptandu-se cu depresia, cu gandurile sinucigase si a suferit mai multe interventii chirurgicale.

In cele din urma, tanara si-a recapatat credinta in Dumnezeu si a infiintat o organizatie care ii ajuta pe depresivi si le ofera sprijin atunci cand se gandesc sa se sinucida. Tanara a scris si o carte, in care povesteste cum a decurs viata ei si cum a reusit sa depaseasca momentele grele.

Foto: Facebook

FOTO! El este omul invizibil din China!... FOTO & VIDEO! Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga trena din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x