Antena Căutare

O tânără care a fost model, prima prezentatoare TV transgender din Pakistan! Când a aflat vestea nu i-a venit să creadă: ”Am izbucnit în lacrimi...”

Premieră istorică în Pakistan, unde un post de televiziune a angajat un prezentator TV transgender. Este primul caz de acest gen din țară,  iar vestea a făcut furori în lumea întreagă.

Premieră istorică în Pakistan, unde un post de televiziune a angajat un prezentator TV transgender. Este primul caz de acest gen din țară, iar vestea a făcut furori în lumea întreagă.

Marvia Malik, un fost model, care a absolvit jurnalismul, a devenit zilele trecute primul prezentator transgender din țară.

Ea s-a arătat uluită de vestea primită și a mărturisit că în momentul în care a aflat că a fost angajată a izbucnit în lacrimi. De asemenea, a subliniat faptul că persoanele transgender din țara ei sunt nevoite să înfrunte discriminarea și reușesc cu greu să-și găsească un loc de muncă. Tocmai de aceea, unele dintre ele ajung să cerșească sau să se prostitueze.

”Comunitatea noastră ar trebui tratată în mod egal și nu trebuie să existe discriminări de gen. Ar trebui să avem drepturi egale și să fim considerați cetățeni obișnuiți. ”, a precizat aceasta, conform Daily Mail.

Acest caz, însă, nu este singular. În urmă cu ceva timp, Padmini Prakash a devenit primul prezentator TV transgender în India și a făcut furori în toate colțurile lumii, iar impresionând cu prestația ei de la Lotus TV, unde prezenta un jurnal de știri.

Transgender este o persoană care adoptă un rol social care nu este asociat cu sexul sau la naștere. Ei își schimbă, însă, genul social prin mijloace nonchirurgicale.

A apărut moneda de 100 de lei. Așa arată banii intrați în circulație la începutul acestei săptămâni... Caz șocant în Italia! Un grup de arheologi au descoperit mormântul unei femei care a născut după moarte: "Între oas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x