Antena Căutare

O tanara din Londra transforma pizza in... prajitura!

Daca la prima vedere pare o friptura suculenta sau o pizza tocmai scoasa din cuptor, in momentul in care gusti iti dai seama ca ai fost pacalit. O tanara din Marea Britanie face senzatie cu torturile in forma de cartofi prajiti sau de hamburger

Carne cu cartofi, carnati, budinca sau suhisi… nimic nu e ceea ce pare, cand vine vorba de creatiile Louisei Caola, o tanara de 23 de ani din Londra.

Torturile sale sunt dorite la orice petrecere, si asta datorita aspectului inedit. Totul a inceput cand Louise a facut o gluma la petrecerea unui prietene, careia i-a adus la o petrecere un tort delicios, deghizat insa intr-o portie de carnat cu piure, relateaza Daily Mail.

Prietenii ei au ramas atat de impresionati, incat tanara a decis sa continue in aceasta directie. Prepararea unui asemenea tort neobisnuit dureaza aproape patru ore, dar satisfactia este pe masura. Louise se mandreste acum ca are o multime de comenzi de la oameni care afla de pe internet de talentul sau.

Acum, Louise a renuntat la job-ul din advertising pentru a se concentra asupra unei cariere in patiserie, domeniu de care este fascinata.

Foto: Daily Mail

Show pe bani multi: Britney Spears va castiga 30 de milioane de dolari ... FOTO! Tenzing-Hillary, cel mai periculos aeroport din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x