Antena Căutare

Dependenta BIZARA! O tanara din SUA a devorat peste 50 de anvelope!

Diferentele enorme dintre unele culturi ale lumii se vad si se transeaza nu doar la nivel lingivistic, cultural sau politic. Delicatesele unei tari pot fi respinse cu strambaturi de dezgust de locuitorii altor tari. Dar, cand spui Statele Unite ale Americii, inevitabil gandul ti se duce la fast food, ca nu degeaba e tara cu cel mai mare numar de obezi. Doar ca, in timp ce unii se indoapa cu hamburgeri si bauturi carbogazoase, o tanara americanca isi desfata papilele gustative cu bucati de cauciuc. Si nu doar ca sa arate lumii cat e ea de diferita. Chiar ii place gustul cauciucului proaspat taiat. Atat de tare incat a devorat deja vreo 50 de anvelope.

Ce fois gras cu sos de mustar si ruccola, ce supa crema de scoici, ce cotlete de miel cu sos de cirese amare? Daca n-ai gustat cauciuc, n-ai gustat nimic. Stati linistiti, nu ne-am descoperit peste noapte pasiunea nebuna pentru anvelope si camere de bicicleta. Dar a facut-o o tanara din Statele Unite care si-a dat seama ca niciun deliciu culinar nu se compara cu un bol proaspat de cauciuc. De preferat, de TIR.

"Ma numesc Allison, am 19 ani, traiesc in Atlanta, Georgia si sunt dependenta de mancatul cauciucurilor. Cauciucul are un gust chimic si este ca un soc pentru papilele gustative. Ah! Este uimitor!", asa se prezinta tanara.

Dar nici n-aveam nevoie sa mancam cauciucuri pentru a simti gustul puternic si chimic al E-urilor, emulgatorilor si al altor nazbatii pe care doar studentii de la Chimie le stiu numele. Dar tanara are si o explicatie nebuna pentru pasiunea ei la fel nebuna pentru cauciuc. Cand esti stramtorat, tine de foame mai ceva ca o halca de carne.

"Am vazut niste cauciuc si mi-am spus, asta poate economisi niste bani, pentru ca e gratis. L-am mestecat si nu cred ca am mai cumparat prea multa guma de atunci", spune Allison.

Ii place si porcul, ii place si puiul. Cu o singura conditie. Sa fie din cauciuc. Iar dragostea ei pentru cauciuc se imbina cu dragostea vietii ei. Logodnicul lucreaza la o fabrica de cauciucuri, bineinteles. Si care, din motive lesne de inteles, nu prea e de acord cu dependenta bizara a femeii.

"Mi-e teama ca daca va continua sa faca asta, o va ucide. Pentru ca sunt foarte multe chimicale care sunt puse in acel cauciuc. In mare parte otrava. Dar nu ma asculta deloc. Este incapatanata", spune logodnicul.

Oricum, domnisoara e mic copil pe langa cel mai ciudat gurmand al lumii. Denumit Domnul-mananca-tot, francezul este singurul care ar refuza o salata pe motiv ca suruburile nu erau proaspete. Sau ca dressingul de ulei de motor e statut. Omul devoreaza orice, de la sticla la cuie, peste care presara arogant nitel var de pe pereti. Cumparaturile pentru bucatarie si le face la raionul de unelte, iar marea incununare a nebuniei sale a atins-o cand a mancat un avion Cessna, de la elice pana la coada.

8 Martie, fara violenta! Drama femeilor maltratate de partenerii lor de viata... Cum sa iti faci diminetile mai vesele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x