Antena Căutare

O tanara nevazatoare a vrut sa devina miss in SUA. Vezi cat de bine s-a descurcat la concurs!

O participanta la un concurs de miss din Statele Unite a impresionat o lume intreaga. Chiar daca nu a castigat competitia, tanara americanca a atras atentia tuturor pentru ca este prima participanta nevazatoare care aspira la titlul de regina a frumusetii. O participanta la un concurs de miss din Statele Unite a impresionat o lume intreaga. Chiar daca nu a castigat competitia, tanara americanca a atras atentia tuturor pentru ca este prima participanta nevazatoare care aspira la titlul de regina a frumusetii.

Connor Boss a trebuit sa invete o coregrafie destul de complicata si sa urce mai multe trepte inainte sa ajunga in sala de concurs. Pentru orice tanara obisnuita aceste lucrurui nu sunt cu nimic iesite din comun, dar pentru ea au fost o provocare din cauza ca este nevazatoare.

Tanara a reusit sa castige locul patru la concursul de miss si s-a luptat cu 75 de concurente pentru a obtine acest rezultat. Connor, in varsta de 18 ani, sufera de o afectiune genetica manifestata prin pierderea treptata a vederii. Nu mai distinge decat imagini slabe si neclare, iar din punct de vedere legal este considerata oarba.

Americanca spera insa sa devina prima Miss Florida care castiga titlul de Miss USA.

Cum a incurcat Nicolae Ceausescu lucrarile la Centrala de la Cernavoda... Horoscop 18 iulie: Vezi ce-ti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x