Antena Căutare

O tânără șoferiță s-a trezit dimineață cu un buchet de flori pe capota mașinii. Alături era și un bilețel. Când a citit a rămas fără cuvinte!

Există și moduri mai puțin obișnuite, dar în același timp decente, de a avertiza pe cineva că a parcat neregulamentar. Sau, mai bine zis, pe locul destinat unui alt conducător auto

Există și moduri mai puțin obișnuite, dar în același timp decente, de a avertiza pe cineva că a parcat neregulamentar. Sau, mai bine zis, pe locul destinat unui alt conducător auto.

Întreg episodul s-a petrecut în capitala Republicii Moldova, acolo unde o tânără șoferiță s-a trezit dimineața cu un buchet de flori pe capota autoturismului. Între flori se afla și un bilețel pe care era scris un mesaj absolut adorabil: „Domnișoară, de câteva zile îmi ocupi locul de parcare în mod obraznic! Cred că merit scuzele de rigoare pentru toleranța mea”.

Când s-a întors în parcare, o șoferiță a găsit pe capota mașinii un buchet de tradafiri, însoțit de un bilet! Când l-a d... Lacrimi de durere și dragoste. O tânără care mai are de trăit un an și jumătate a avut parte de o surpriză colosală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x