Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O țigară electronică i-a spulberat dinții după explozie

Foarte mulți fumători s-au decis să facă tranziția la o țigară electronică, dar se pare că respectivele dispozitive vin la pachet cu riscuri mai mari decât nicotina

Foarte mulți fumători s-au decis să facă tranziția la o țigară electronică, dar se pare că respectivele dispozitive vin la pachet cu riscuri mai mari decât nicotina.

Au trecut deja câteva zeci de ani de când marile companii producătoare de țigări te agresau cu reclame în care înfățișau beneficiile fumatului. Între timp, s-a dovedit fără echivoc faptul că această activitate are efecte nocive pe termen lung. O țigară electronică este descrisă ca fiind o alternativă cu efecte mai puțin periculoase. Mai mult decât atât, unii apelează la astfel de gadgeturi în speranța că vor reuși să renunțe complet la fumat în viitorul apropiat.

Din păcate, există și circumstanțe în care o țigară electronică poate produce victime. Deoarece există pe piață foarte multe tipuri de țigări electronice și multe dintre ele suportă upgrade-uri sub formă de baterii mai puternice sau alte accesorii, întreaga industrie nu este monitorizată foarte bine. Din acest motiv, nu este prima oară când una explodează, arzându-i fața utilizatorului într-o proporție semnificativă și lăsându-l pe acesta fără o mare parte dintre dinții din față.

Vezi continuarea pe Playtech.ro.

Recomandari