Antena Căutare

O timisoareanca a aruncat din greseala 10.000 de euro la gunoi

O femeie din Timisoara a aruncat la gunoi, din greseala, o plasa in care erau aproape 10.000 de euro, bani pe care urma sa ii trimita fiului sau, care locuieste in Belgia, au spus surse de la IPJ Timis, citate de Mediafax.



"O femeie care locuieste pe strada Nicolae Filipescu din Timisoara a reclamat politistilor de la Sectia 1 faptul ca a aruncat la gunoi o plasa in care se aflau 9.900 de euro, reprezentand economiile ei. Femeia a declarat ca dorea sa mearga la banca pentru a face un tranfer de bani catre fiul ei, care locuieste in Belgia, si a luat doua plase: una cu banii, alta cu gunoiul si le-a aruncat pe amandoua in ghena. Cand s-a intors, nu a mai gasit plasa cu banii", a afirmat Mezdrea.

Femeia a prezentat politistilor documente bancare prin care a dovedit ca a retras acesti bani.

Politistii au deschis un dosar penal cu autor necunoscut in acest caz si au audiat mai multe persoane fara adapost care locuiesc in zona, existand suspiciunea ca una dintre acestea si-a insusit banii. Persoana care a luat banii risca inchisoare de la o luna la trei luni sau amenda penala pentru comiterea infractiunii de insusire a bunului gasit.

VIDEO! O cladire newyorkeza incendiata s-a prabusit dupa interventia pompierilor... VIDEO! Probleme de biciclist la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x