Antena Căutare

Plângi dacă citești! Ursulețul de 22 ani din Brașov are cea mai frumoasă poveste de iubire! „Tot timpul e aici cu mine...”

O poveste emoționantă despre iubire și suflete pereche circulă pe Facebook, având-o protagonistă pe o femeie din Brașov și pe ursulețul ei, pe care îl păstrează de mai bine de 22 de ani!

O poveste emoționantă despre iubire și suflete pereche circulă pe Facebook, având-o protagonistă pe o femeie din Brașov și pe ursulețul ei, pe care îl păstrează de mai bine de 22 de ani!

Se spune că pentru fiecare dintre noi există, undeva în lume, un suflet pereche. Acea persoană cu care îți este menit să rămâi toată viața, fiindcă vă potriviți perfect. Și se mai spune că sufletele pereche nu uită niciodată să se iubească, indiferent dacă au rămas sau nu împreună sau dacă moartea le-a despărțit.

O femeie din Brașov a emoționat mii de oameni cu povestea ei de iubire, care s-a terminat în urmă cu 22 de ani. Văduva păstrează și astăzi cu sfințenie lucrurile soțului, fiindcă doar așa îl mai poate simți aproape de ea. Iată mai jos povestea femeii cu ursulețul de pluș, vechi de 22 de ani:

„Ursuleţul acesta mi l-a dat la aniversarea noastră de 20 de ani. Tot timpul e aici cu mine. Știi ce frumos era când l-am primit? Împodobit, îmbrăcat cu o brățară și avea între lăbuţe un bucheţel de viorele.

Plângi dacă citești! Ursulețul de 22 ani din Brașov are cea mai frumoasă poveste de iubire! „Tot timpul e aici cu mine...”

Sunt văduvă de 22 de ani. Am avut o căsnicie bună. Am umblat în toată țara împreună. Noi am făcut toți munții în afară de Retezat că a zis că e perete de cleştar.

Soțul meu era o fire foarte inteligentă. Îi plăcea să citească, aici eram mai diferiți. Lui îi plăceau cărțile de aventuri, de crime, de istorie. Desena mult. M-a învățat să fac și rebus. Am și câștigat câteva premii.

Avea și el, ca toți bărbații, patima fotbalului și a competițiilor sportive. Mie îmi place patinajul și hipodromul. Urmăream toate competițiile. Aveam două televizoare că altfel ne certam. Pe el l-a atras la mine ochii. Îmi zicea că sunt frumoși.

Cele mai prețioase lucruri pe care mi le-a lăsat sunt cărțile și tablourile pictate de el.

Nu am vrut să mă recăsătoresc pentru că în toate gesturile l-aș fi văzut tot pe soțul meu.”

Ursulețul de pluș are în el cea mai frumoasă poveste de iubire, fiind o alinare pentru o văduvă care încă își mai iubește soțul trecut în neființă! Povestea a fost publicată pe pagina de Facebook „Oameni ai Brașovului/Humans of Brasov” și continuă să adune zilnic numeroase Like-uri și aprecieri. Fiindcă, nu-i așa, cui nu-i plac poveștile frumoase de iubire?

NASA şi ESA lucrează împreună la o strategie pentru devierea asteroizilor... A umblat cu sute de bărbați și femei, a răsturnat politica și a mâncat cu Satana la masă. Povești din viața Mariei Antoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x