Antena Căutare

O vedetă din România a vrut să slăbească câteva kilograme, dar s-a uscat pe picioare. Nu se mai opreşte din slăbit!

Anamaria Prodan a reuşit să scape de kilogramele în plus ca prin minune. Vedeta spune că a învăţat să-şi ţină silueta sub control, ba mai mult, împrumută acum hainele fiicelor ei.

Anamaria Prodan a reuşit să scape de kilogramele în plus ca prin minune. Vedeta spune că a învăţat să-şi ţină silueta sub control, ba mai mult, împrumută acum hainele fiicelor ei. Deşi şi-a propus să scape de zece kilograme, rezultatul a fost peste aşteptări.

Invitată într-o emisiune TV, ea a dezvăluit rețeta cu care a reușit să slăbească.

Am băut sucuri de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a spus Anamaria Prodan.

15 zile doar cu sucuri naturale, dar a meritat: „Un kilogram pe zi slăbeam! Miracol! Mie mi-e mai greu să țin regim din asta dat de un nutriționist pentru că eu nu am timp să mănânc pe gramaj și la anumite ore. Şi atunci mi s-a părut că este perfect”, a mai adăugat vedeta.

Acum, arată extraordinar de frumos!

Imagini care îţi taie răsuflarea! Nu, nu e iluzie! Covao do Conchos, singurul lac din lume cu o cascadă în mijloc... Un bărbat a sfidat natura! N-a udat planta timp de 44 de ani și totuși aceasta nu s-a oprit din crescut! Cum a fost posi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x