Căutare Live

O vioară, un trup sculptat și un hit care a înnebunit planeta. Arcușul a alunecat pe corzi, în ritm de "Despacito". Iar mișcările fetei sunt extrem de sexy

"Despacito" este una dintre cele mai iubite piese, la ora actuală, cu peste un miliard şi jumătate de vizualizări, care, în scurt timp de la lansare, a creat isterie. Şi, cum era de aşteptat, a fost preluată de mulţi interpreţi.

"Despacito" este una dintre cele mai iubite piese, la ora actuală, cu peste un miliard şi jumătate de vizualizări, care, în scurt timp de la lansare, a creat isterie. Şi, cum era de aşteptat, a fost preluată de mulţi interpreţi.

Însă, printre cele mai frumoase cover-uri ale acestei melodii, se număra unul interpretat la vioară. Tânăra din imagini, pe lângă faptul că este foarte frumoasă şi are un corp bine lucrat, este înzestrată şi cu mult talent.

Dacă nu ai vedea-o atingând corzile cu arcuşul, ai putea să înjuri că piesa este înregistrată. Cântă cu atâta uşurinţă şi se mişcă de parcă ar pluti. Verdictul? Merită o plecăciune!

Există viață după moarte? Care sunt explicațiile științifice: "Trebuie să te întorci, să spui lumii ce ai văzut&quo... Siria, capcana pentru suflete nevinovate. O fetiță orfană îți frânge inima: "Nu știu cum mă cheama. Tata a murit&qu...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x