Antena Căutare

Oamenii au văzut ceva plutind în zare, ca un vapor. Imaginea care i-a derutat pe mulți, întrebându-se cum e posibil

Pe rețelele de socializare, circulă frecvent imagini și clipuri video care pot induce confuzie la prima vedere, așa cum s-a întâmplat și în cazul următor, ce pare a fi plutind un vapor în zare.

vapor care pluteste deasupra apei iluzie optica
Oamenii au văzut ceva plutind în zare, ca un vapor. Imaginea care i-a derutat pe mulți, întrebându-se cum e posibil | Captură video Twitter

Iluziile optice captează atenția a numeroși utilizatori din mediul online. Recent, o astfel de iluzie optică a devenit virală pe platformele de socializare, unde internauții au putut vedea o barcă care pare să plutească în aer, scrie Hindustantimes.com.

Citește și: Test de inteligență. Doar persoanele cu un IQ ridicat pot găsi litera diferită în doar 11 secunde

Oamenii au văzut ceva plutind în zare, ca un vapor. Imaginea care i-a derutat pe mulți, întrebându-se cum e posibil

Postarea a fost distribuită pe Twitter de către utilizatorul @Rainmaker1973 și arată o barcă aflată în largul oceanului. Cu toate acestea, atunci când este privită de la distanță, pare că barca se ridică deasupra apelor, ca și cum ar zbura.

În descrierea postării, @Rainmaker1973 a explicat: „Un orizont fals creat de o bandă de ceață în jurul bărcii este suficient pentru a da impresia că plutește în aer.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a fost publicată pe 24 iulie și a strâns până acum peste 56.000 de vizualizări. De altfel, a primit peste 500 de aprecieri și numeroase comentarii din partea utilizatorilor.

Citește și: Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea ta

„Da, dar ați observat pasărea care a trecut pe sub barcă? Confirmat, avem de-a face cu o barcă zburătoare cu pânze!”, „Mintea noastră încearcă în mod constant să găsească sens în jurul nostru, iar iluziile optice profită de asta. Ele manipulează percepția noastră și ne joacă feste. Pare că mintea noastră este uneori prea leneșă pentru a procesa în detaliu informațiile primite.”, „Această iluzie optică este cu adevărat fascinantă. Este uimitor cum ceața poate crea un orizont fals și poate da impresia că barca plutește”, „Uau, natura poate cu adevărat să distorsioneze realitatea! Pare atât de ireală”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ce a descoperit un doctor atunci când a scos un implant mamar de silicon, vechi de 23 de ani. A filmat totul... Trucul care te ajută să-ți ții deoparte telefonul de nisip și de apă. Ce trebuie să faci atunci când ieși la plajă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x