Antena Căutare

Oare a moștenit frumusețea mamei? Cum arată unica fiică a actriţei Elizabeth Taylor. Ochii violeți, dați mai departe

"Ochii cu reflexii violet", inconfundabili, numele cu rezonanţe imperiale, dar şi talentul nemăsurat: pe toate i le-a lăsat actriţa Elizabeth Taylor unicei sale fiice, Elizabeth "Liza" Frances.

"Ochii cu reflexii violet", inconfundabili, numele cu rezonanţe imperiale, dar şi talentul nemăsurat pentru artă: pe toate i le-a lăsat actriţa Elizabeth Taylor unicei sale fiice, Elizabeth "Liza" Frances.

Micuţa a fost atât de aşteptată de părinţi, încât venirea ei pe lume s-a transformat într-o adevărată sărbătoare. Elizabeth "Liza" Frances s-a născut la 6 August 1957, iar tatăl ei a dat o petrecere de ”bun venit” la Madison Square Garden. Petrecerea a fost una fastuoasă, iar peste 18.000 de pameni au fost invitaţi, printre care şi multe celebrităţi ale vremii. Ceremonia a fost transmisă în direct de CBS.

Micuţa a fost privată de dragostea tatălui

Liza nu şi-a amintit vreodată cum arăta tatăl ei. În martie 1958, MichaelTodd îşi pierde viaţa într-un accident de avion, iar micuţa nu va avea nicio amintire cu tatăl natural. De la mama ei a moştenit talentul său remarcabil, frumuseţea aparte, şi ochii de culoare violet.
Liza a fost adoptată de Richard Burton şi se ţine departe de luminile rampei. Retrasă la ţară, undeva la nord de New York, Liza s-a dedicat sculpturii. Şi-a făcut studiile la Londra, iar din 1984 s-a căsătorit cu artistul Hap Tivey în 1984, împreună cu care are doi fii. Cei doi soţi s-au decis să meargă pe drumuri separate, după care Liza s-a refugiat în artă şi în creşterea animalelor.

O femeie a găsit un pui de pasăre și l-a luat acasă! În scurt timp avea să descopere ceva de-a dreptul surprinzător! În ... Noroc chior sau semn divin? Un bărbat iese din maşină, cu o secundă înainte ca aceasta să fie spulberată - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x