Căutare Live

Oare a moștenit frumusețea mamei? Cum arată unica fiică a actriţei Elizabeth Taylor. Ochii violeți, dați mai departe

"Ochii cu reflexii violet", inconfundabili, numele cu rezonanţe imperiale, dar şi talentul nemăsurat: pe toate i le-a lăsat actriţa Elizabeth Taylor unicei sale fiice, Elizabeth "Liza" Frances.

"Ochii cu reflexii violet", inconfundabili, numele cu rezonanţe imperiale, dar şi talentul nemăsurat pentru artă: pe toate i le-a lăsat actriţa Elizabeth Taylor unicei sale fiice, Elizabeth "Liza" Frances.

Micuţa a fost atât de aşteptată de părinţi, încât venirea ei pe lume s-a transformat într-o adevărată sărbătoare. Elizabeth "Liza" Frances s-a născut la 6 August 1957, iar tatăl ei a dat o petrecere de ”bun venit” la Madison Square Garden. Petrecerea a fost una fastuoasă, iar peste 18.000 de pameni au fost invitaţi, printre care şi multe celebrităţi ale vremii. Ceremonia a fost transmisă în direct de CBS.

Micuţa a fost privată de dragostea tatălui

Liza nu şi-a amintit vreodată cum arăta tatăl ei. În martie 1958, MichaelTodd îşi pierde viaţa într-un accident de avion, iar micuţa nu va avea nicio amintire cu tatăl natural. De la mama ei a moştenit talentul său remarcabil, frumuseţea aparte, şi ochii de culoare violet.
Liza a fost adoptată de Richard Burton şi se ţine departe de luminile rampei. Retrasă la ţară, undeva la nord de New York, Liza s-a dedicat sculpturii. Şi-a făcut studiile la Londra, iar din 1984 s-a căsătorit cu artistul Hap Tivey în 1984, împreună cu care are doi fii. Cei doi soţi s-au decis să meargă pe drumuri separate, după care Liza s-a refugiat în artă şi în creşterea animalelor.

O femeie a găsit un pui de pasăre și l-a luat acasă! În scurt timp avea să descopere ceva de-a dreptul surprinzător! În ... Noroc chior sau semn divin? Un bărbat iese din maşină, cu o secundă înainte ca aceasta să fie spulberată - VIDEO...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri