Antena Căutare

Obiect cu o valoare inestimabilă! Sute de persoane se "bat" pentru un costum spaţial pentru câini, folosit în anii '50

O celebră casă de licitaţii din Germania scoate la iveală un costum spaţial pentru câini, creat în anii '50, în fosta Uniune Sovietică. Obiectul va fi vândut pe 13 septembrie, la Berlin.

Obiect cu o valoare inestimabilă! Sute de persoane se "bat" pentru un costum spaţial pentru câini, folosit în anii '50 Galerie
Un costum spaţial pentru câini din anii '50, scos la licitaţie la Berlin

O celebră casă de licitaţii din Germania scoate la iveală un costum spaţial pentru câini, creat în anii '50, în fosta Uniune Sovietică. Obiectul va fi vândut pe 13 septembrie, la Berlin.

Costumul este realizat dintr-o ţesătură specială, fabricată din bumbac, nailon, aluminiu, cauciuc şi este însoţit de un tub de oxigen. În catalogul casei de licitaţii este specificat: "Costumul spaţial canin poate fi ajustat în funcţie de mărimea câinelui, la nivelul trunchiului şi al picioarelor, prin câteva sfori. Există şi un inel în partea din faţă, pe care se ataşează casca. Tubul de oxigen este prins de partea inferioară a costumului. Acesta a fost fabricat de RSC Energia, cel mai mare producător rus de vehicule spaţiale şi componente pentru staţiile spaţiale".

Organizatorii se aşteaptă ca produsul să aibă un succes uriaş şi sunt de părere că va fi vândut cu cel puţin 8000 de euro.

Pe 3 noiembrie 1957, celebra căţeluşă Laika a devenit primul animal care a ajuns în spaţiu, dar a murit din cauza stresului şi a supraîncălzirii capsulei în timpul misiunii.

Semnele Apocalipsei s-au înmulţit! Iată ce s-a întâmplat zilele trecute!... Galerie FOTO! Artă dusă la un alt nivel! N-o să ghicești NICIODATĂ cum au fost realizate aceste TABLOURI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x