Antena Căutare

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine: Romanii cumpara genti la pret de... garsoniere. Complet mobilate!

Traim intr-o tara a extremelor! In timp ce unii se straduiesc sa treaca de la o saptamana la alta, altii isi permit sa-si cumpere obiecte care valoreaza cat o garsoniera. Culmea este ca unele dintre ele se demodeaza in timp, tocmai de aceea este nevoie de altele si altele si iar altele. Dar romanii au bani. Tocmai de aceea, in plina criza financiara, marile branduri de lux isi deschid magazine in tara noastra.

Ceasul si pantofii spun totul despre un barbat. Orice domn isi doreste sa se impuna cu un asemnea accesoriu valoros. Dar obrazul subtire cu cheltuiala de tine. Un Rolex costa pana la 40.000 de euro. Atentie, insa! O gluma care circula printre consumatorii de lux spune ca niciodata masina nu trebuie fie mai ieftina decat bijuteria de la mana.

Romanii cu gusturi rafinate si dare de mana sunt ca un magnet pentru brandurile de lux. Asa se face ca piata de profil din tara noastra este in continua crestere.

Gentile de lux au si ele mare succes printre romance. Fosta doamna Columbeanu a fost fotografiata de paparazzi cu genti de lux, pe care nu orice vedeta, fie ea si internationala, nu si le-ar putea permite. Monica are aproape toata colectia de genti de lux Hermes Birkin. Geanta se vinde cu 7.000 de euro bucata. Astfel, face concurenta Victoriei Beckham. Nici fiica cea mica a Presedintelui nu este mai prejos. Si ea are in colectie genti de mii de euro de la Hermes.

Rochiile de seara reprezinta un alt punct de atractie pentru doamne. Creatia din imaginile de mai sus este un exemplar din colectia de primavara-vara a casei de moda Robeto Cavalli. Este lucrata manual, din matase naturala si pietre pretioase. Doua saptamani au muncit designerii ca sa aplice pietrele. Pretul: 20.000 de euro.

La nivel mondial, in 2012, piata de lux a crescut cu cinci procente fata de 2011, in ciuda crizei economice. Si in Romania este in continua dezvoltare. Doar in ultimul an trei mari branduri de haine de lux si-au deschis magazine in Bucuresti.

genti kalapod.ro

Un nou membru in Parlamentul Romaniei - motanul Negrutu!... OBSERVATOR SPECIAL: Idealul de frumusete, in continua schimbare. Cum arata femeia perfecta in civilizatiile primitive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x